Heroj Sevilline pobjede: Najsretniji dan u mom životu

Oduševio na Old Traffordu

Heroj Sevilline pobjede: Najsretniji dan u mom životu

Teme:

Fudbaleri Seville napravili su iznenađenje na Old Traffordu i plasirali se u četvrtfinale Lige prvaka.

Andalužani su protiv Manchester Uniteda slavili rezultatom 2:1, što im je bilo dovoljno za plasman među osam najboljih u Evropi, a zlatni adut Seville u revanšu bio je Wissam Ben Yedder.

Francuski fudbaler u igru je ušao u 72. minuti, a u rasponu od svega šest minuta uspio je dva puta matirati De Geu i zaviti u crno Manchester United.

"Sretan sam, ne mogu opisati kako se osjećam. Utakmicu protiv Manchester Uniteda nikada neću zaboraviti. To je za mene najsretniji dan u životu", izjavio je Ben Yedder, koji je do 20. godine igrao u četvrtoj francuskoj ligi.

Ben Yedder je u posljednje vrijeme priliku čekao s klupe, no znao je da će se strpljenje kad-tad isplatiti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Teško je kada ste na klupi, ali to je također dio života. Samo treba biti strpljiv i čekati svoj trenutak. Uvijek sam šutio i radio, to mi se sada isplatilo, ali najvažnije je da je osim mene sretan i trener", istakao je francuski fudbaler.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi