Hiddink: Neću se žaliti, ali nismo bili dovoljno ubojiti

Trener Chelsea nakon PSG-a

Hiddink: Neću se žaliti, ali nismo bili dovoljno ubojiti

Fudbaleri Chelseaja su sinoć na Parku prinčeva poraženi u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. 

Bolji od izabranika Guusa Hiddinka bio je Paris Saint-Germain koji je slavio rezultatom 2:1, ali odluka o putniku u četvrtfinale past će u Londonu 9. marta. 

"Nismo bili dovoljno ubojiti kada je to trebalo, ali možemo biti zadovoljni. Neću se žaliti zbog povreda igrača jer oni koji su dobili priliku protiv Paris Saint-Germaina su odradili dobar posao", izjavio je trener Guus Hiddink. 

Svoj komentar nakon utakmice je dao i Branislav Ivanović.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Na kraju smo izgubili koncentraciju i previše smo se otvorili. Oni imaju top napadače koji su znali iskoristiti priliku. Morali smo biti malo oprezniji, ti mali detalji su odlučili utakmicu", istakao je srbijanski reprezentativac. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi