Hiddink: Terry još uvijek može igrati na najvišem nivou

Nada se da će kapiten dobiti novi ugovor

Hiddink: Terry još uvijek može igrati na najvišem nivou

Endin Čaušević

Odbrambeni igrač Chelseaja, John Terry, na kraju sezone navjerovatnije će napustiti Stamford Bridge.

Iako ima već 35 godina trener Chelseaja, Guus Hiddink, vjeruje da Terry još uvijek može igrati na najvišem nivou. Hiddink je kazao da se nada da će čelnici Plavaca na kraju sezone ponuditi novi ugovor Terryju.

"Dovoljno sam iskusan da mogu sam vidjeti koliko jedan igrač može još dati. Iako ima 35 godina Terry još uvijek može igrati na najvišem nivou jer se vidi da je izuzetno dobro spreman. Nadam se da će i klub to shvatiti, jer je on mnogo toga dao Chelseaju", rekao je Hiddink.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Terry je u prošlom kolu zaradio crveni karton i neće biti u prilici da nastupi u utakmici posljednjeg kola Premiershipa koja bi mogla biti i njegova zadnja u dresu londonske ekipe. Ipak, navijači Chelseaja se nadaju da će Terry dobiti novi ugovor, te da će bar još jednu sezonu ostati kapiten Plavaca.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi