Higuain se vraća u bivši klub? "Razgovarat ćemo..."
EPA

Sportski direktor potvrdio glasine

Higuain se vraća u bivši klub? "Razgovarat ćemo..."

Posljednjih sedmica mnogo se špekuliše o tome hoće li Gonzalo Higuain ostati u Juventusu.

Pipiti ugovor s Juventusom važi do 2021. godine i ima želju da ga odradi do kraja, međutim to ne spriječava pojedine klubove da maštaju o njegovom dovođenju.

Nakon što je zanimanje javno pokazao Los Angeles Galaxy, sada je i direktor River Platea Enzo Francescoli potvrdio da bi volio da se Higuain vrati u klub u kojem je ujedno ponikao.

"On je taj koji odlučuje. Danas mu je u cilju da odradi do kraja ugovor s Juventusom, a onda ćemo vidjeti", rekao je Francescoli za Tuttojuve.com i dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Na temu temu ćemo u budućnosti konkretnije razgovarati. Bilo bi lijepo ukoliko bi se vratio i ponovo zaigrao za River Plate. I njegov otac je također igrao za ovaj klub. Šta će na kraju odlučiti, vidjet ćemo", dodao je bivši igrač Cagliarija i Torina.

Argentinac je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 34 utakmice za Juventus. Postigao je osam golova i upisao isto toliko asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije