Higuain spreman za još jedan veliki transfer
Foto - EPA

Ponovo u Engleskoj?

Higuain spreman za još jedan veliki transfer

Midhat Šljivak

Argentinski napadač Gonzalo Higuain (32) mogao bi napraviti još jedan veliki transfer.

Kako navodi britanski Express, interes za usluge iskusnog napadača pokazuje ekipa Wolverhamptona i pokušat će ga angažovati ovog ljeta.

Higuain navodno silno želi napustiti Juventus. U Torinu se ne osjeća sretnim, a engleski premijerligaš to želi iskoristiti i dovesti ga u svoje redove.

Olakšavajuće za Wolvse bi svakako moglo biti i to što je Juventus zainteresovan za njihovog napadača Raula Jimeneza i lako bi moglo doći do razmjene igrača.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ako Higuain završi u Engleskoj bit će to njegov povratak u Premiership, gdje je 2019. godine postigao pet golova u 19 nastupa za Chelsea.

U dresu Stare dame Higuain je postigao 63 gola u 138 nastupa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ivica_Osim8
Dzeko je za njeg Ronaldo i to debeli
3 1
Mele
Veliki transfer u bas veliki klub, za deseto mjesto mogu da se bore..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi