Krvava noć u Napulju: Nova teška povreda Hirvinga Lozana
Foto - Screenshot

Iznesen s igrališta

Krvava noć u Napulju: Nova teška povreda Hirvinga Lozana

Eldar Ganibegović

U toku je utakmica 6. kola Evropske lige između Napolija i Leicestera.

Rezultat nakon 60 minuta je 3:2 za italijansku tim i gledamo zaista efikasnu utakmicu, koja će odlučiti putnika u dalju fazu takmičenja.

Pred kraj poluvremena desila se i jedna ružna scena. Igrač domaćeg tima Hirving Lozano je trčao, spotaknuo se i pao direktno na koljeno Ndidija.

Odmah mu je pošla krv, a italijanski mediji izvještavaju da je Meksikanac ostao bez zuba. Iznesen je s terena, a umjesto njega ušao je Malcuit.

Lozano je odmah prebačen u lokalnu bolnicu kako bi se što prije sanirala povreda koju je doživio.

Nevjerovatno je da se ovo Lozanu dešava nakon slične povrede koju je doživio prije nekoliko mjeseci na utakmici Meksika i Trinidada i Tobaga, kada je razbio sljepočnicu i kada je mislio da će izgubiti život.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Tada je morao pauzirati šest sedmica, a sada se čini da je situacija nešto bolja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi