Mladi bh. reprezentativac pogodio na Poljudu, ljubio saigrača, salutirao, te nasmijao Livaju

Dugo će pamtiti jučerašnji meč

Mladi bh. reprezentativac pogodio na Poljudu, ljubio saigrača, salutirao, te nasmijao Livaju

S. Mlaćo

Mladi bh. reprezentativac Filip Čuić jučerašnji dan će dugo pamtiti.

Mladi bh. reprezentativac Filip Čuić jučerašnji dan će dugo pamtiti.

Hajduk je ugostio Slaven Belupo, mučio si se do pred sami kraj prvog dijela, a onda potpuno razbio rivala.

Pogađali su Kalinić, Brekalo i Kalik, a zatim u 67. minuti pogodio je Čuić. Bio je to njegov prvi pogodak za Hajduk, poseban u svakom pogledu, a tako ga je i proslavio.

Čuić je lijepo primio loptu pred golom, te lagano pogodio, a kada je to učinio, poljubio je u čelo Sahitija.

Tu nije bio kraj njegovom slavlju, salutirao se i okrenuo se ka klupi, a kamera je pokazala Marku Livaje i ostali saigrače koji su se smijali na klupi.

Oglasi

Svjesni su da je to za Čuića bio poseban trenutak i svi su itekako bili raspoloženi. Taj trenutak možete pogledati ovdje.

Hajduk nastavlja borbu za prvaka sa Rijekom i Dinamom, a trenutni lider je Rijeka koja je u ovom kolu slavila kod Gorice 2:0. Dinamo je ponovo razočarao svoje navijače s obzirom da je 'samo' remizirao kod Lokomotive. Bilo je 2:2.

Čuić je ove sezone upisao četiri nastupa te mu je ovo bio prvi pogodak. Vjeruju svi u Splitu da je zalog za budućnost, a i jučer je kazao da mu je malo potrebno da pokaže svoje kvalitete.

Veoma mlad je stigao u Split, nastupao za omladinske selekcije, a boravio je i na posudbi u slovenskom Radomlju. Rođen je 2003. godine.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Bio je veoma 'hladan' pred golom i lako je loptu pospremio u mrežu Slaven Belupa, te tako pogodio za 4:0. Čuić je do sada upisao sedam nastupa za U-21 selekciju naše zemlje, a postigao je i jedan pogodak.

Sigurno će se sada nadati i većoj minutaži u nastavku sezone, a Hajduk nastavlja borbu za prvaka. Navijači se nadaju da će konačno pehar prvaka doći na Poljud i spremaju nezapamćenu feštu o kojoj će se dugo pričati.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Convict
Naprijed bili
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi