Hajduk razočarao navijače, ali i ostao bez velike zvijezde koja propušta Svjetsko prvenstvo

Dugo će pamtiti meč u Zagrebu

Hajduk razočarao navijače, ali i ostao bez velike zvijezde koja propušta Svjetsko prvenstvo

S. Mlaćo
Hajduk je jučer ponovo razočarao svoje navijače.

Splićani su gostovali kod Lokomotive u Zagrebu, vodili 2:0, ali pred kraj ipak poklekli i na kraju upisali samo bod (2:2).

Hajduk se tako dodatno udaljio od Dinama koji je ipak upisao prvi potez u vikendu iza nas, no dodatne loše vijesti za Hajduk svakako su vezane za tešku povredu prvog golmana Lovre Kalinića.

Kaliniću su stradali križni ligamenti i uz šok i nevjericu napustio je teren na nosilima.

Zbog povrede on je oveo sezone propustio sedam utakmicam, a na navedenom meču samo se uhvatio za koljeno i pao na travu. Uspio je izbaciti loptu kako ne bi njegov tim primio pogodak, a posljednje informacije govore da će propustiti i Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Šansu će na golu Hajduka umjesto njega dobiti Karlo Sentić...

Oglasi

Kapetane, drži se! 💪💪💪❤️💙

Posted by HNK Hajduk Split on Sunday, October 30, 2022

Hajduk će ujedno ostati i bez 160.000 dolara koliko je trebao dobiti za nastup svog člana na Mundijalu u Kataru. Kalinić je jedan od trojice pozvanih golmana na spisku selektora Hrvatske Zlatka Dalića, a uskor će se znati ko će dobiti šansu, s obzirom da će Dalić danas objaviti širi spisak.

Na spisku će biti 35 imena, a zatim će isti biti skraćen na 26 imena.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Dinamo je lider u 1. HNL i ima 35 bodova, te utakmicu manje, dok je Hajduk na 31. Osijek ima 27, a Slaven Belupo 23 i utakmicu manje.

Na meti kritika navijača Hajduka našao se jučer i trener Mislav Karoglan koji je naslijedio Valdasa Dambrauskasa. Podsjetimo, jučerašnje gostovanje Hajduka u Zagrebu izazvalo je i nove incidente na ulicama glavnog grada Hrvatske. Sukobili su se navijači Dinama i Hajduka, no policija je spriječila mnog veće incidente i uhapsili određeni broj huligana.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti