I komentator pao u trans zbog gola u Varaždinu, nestvarno šta je napravio igrač Hajduka!

Topovski udarac Sigura za 1:1

I komentator pao u trans zbog gola u Varaždinu, nestvarno šta je napravio igrač Hajduka!

Endin Čaušević

Varaždin i Hajduk igraju trenutno utakmicu 24. kola SuperSport HNL-a, a gosti su golčinom Nike Sigura uspjeli da poravnaju na 1:1, te ni komentator nije ostao imun na sjajan pogodak igrača kluba iz Splita.

Jasno je da je Hajduku potrebna pobjeda kako bi ostao u borbi za titulu prvaka Hrvatske koju u Splitu tako dugo čekaju, no meč u Varaždinu baš ne ide onako kako su se nadali.

Domaći tim je u finišu prvog poluvremena uspio da šokira Hajduk i dođe do vodstva od 1:0.

Igrala se 40. minuta kada je Leon Belcar pogodio za vodstvo Varaždina od 1:0 na asistenciju Drožđeka.

Hajduk je u drugom poluvremenu krenuo maksimalno ofanzivno kako bi što prije došao do poravnanja rezultata.

Oglasi

Gosti su propustili nekoliko solidnih prilika, a potom su u 66. minuti uspjeli da izjednače na 1:1 nakon što je spektakularan pogodak postigao Sigur.

Igrač Hajduka je topovski šutirao s nekih 20 metara i pogodio je rašlje gola Varaždina za 1:1 i povratak splitskog kluba u meč.

Na ovakav spektakularan pogodak nije ostao imun ni komentator današnjeg prenosa koji je sve to ispratio s oduševljenjem jer je zaista riječ o sjajnom golu igrača Hajduka.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Topovski udarac Sigura koji je završio u mreži Varaždina za 1:1 i reakciju komentatora možete POGLEDATI OVDJE.

Inače, do kraja utakmice u Varaždinu ostalo je 15-tak minuta i sigurno je da će Hajduk svim silama krenuti naprijed kako bi došao do potpunog preokreta i tri boda koja bi im bila zlata vrijedna u borbi za titulu.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676717906
Real i ovi tovari su slicni , nikad nece biti prvaci
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi