Snovi navijača se ispunjavaju: Svakog časa se očekuje Hajdukova objava senzacionalnog transfera
Veliko znanje i iskustvo donosi iz Premier lige

Splićani imaju jasan plan, ali neće iskusni nogometaš još zaigrati

Snovi navijača se ispunjavaju: Svakog časa se očekuje Hajdukova objava senzacionalnog transfera

Samir Mlaćo

Sve je spremno za veliki povratak Ivana Perišića u Hajduk. Perišić je ponikao u Hajduku, no rano je otišao u inostranstvo i nije zaigrao za prvi tim.

Sada će se to desiti, a sinoć je sve potvrdio stručnjak za transfere Fabrizio Romano.

Romano tvrdi da je dogovor Hajduka i Tottenhama postignut, te da pitanje dana kada će Perišić biti predstavljen na Poljudu. Biće to veliki transfer, prava bomba u hrvatskom nogometu i među navijačima Hajduka sigurno će zavladati još veća euforija pred drugi dio sezone.

Perišić je trenutno povrijeđen, oporavlja se u Hrvatskoj i već ranije su iz Tottenhama kazali da se neće vratiti u njihov klub.

Navijači Hajduka su mjesecima pozivali Perišića prozivkom "Ivane, vrime je", a čini se da je čas kucnuo.

Hrvatski mediji prenose da će Perišić biti predstavljen najkasnije do ponedjeljka i da će se raditi o posudbi do kraja sezone, sa opcijom potpisa jednogodišnjeg ugovora.

Oglasi

Perišić do ljeta ima ugovor u Tottenhamu, a zatim je slobodan, te u Hajduku imaju jasan plan. Samo predstavljanje donijet će dodatni marketing Hajduku, a trenutno Splićani imaju više od 50.000 članova za nepunih 20 dana 2024. godine.

Hajdukova objava se očekuje svaki sat, a Perišić iza sebe ima tešku povredu križnih ligamenata. Odmah su se pojavile prognoze da ga neće biti do kraja sezone, no sada su mnogo bolje.

Perišić bi mogao na teren u posljednjih par kola HNL-a, a zatim proći pripreme i biti potpuno spreman za novu sezonu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Hajduk je jesenji prvak, ima sedam bodova prednosti nad Dinamom, ali Modri imaju i dvije utakmice. Sve to govori da nas očekuje pravi "rat" između Hajduka i Dinama, a tu je i Rijeka koja je također u borbi za prvaka.

Iz Dinama vjeruju da mogu odbraniti titulu prvaka, te srušiti snove Hajduka, a Splićani se nadaju da je konačno došlo vrijeme da se prekine dominacija Dinama i da Dalmacija slavi prvaka. Teško je i zamisliti kakva bi to proslava...

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi