Drhte Split i Hrvatska - U ponoć je objavljeno da na Poljud dolazi veliko pojačanje!
Ivan Perišić blizu Hajduka. Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Perišić blizu Hajduka

Drhte Split i Hrvatska - U ponoć je objavljeno da na Poljud dolazi veliko pojačanje!

Eldar Ganibegović

Fabrizio Romano je otprilike oko ponoći objavio veliku vijest za navijače Hajduka - Ivan Perišić bi uskoro mogao postati član ovog tima.

Novinar koji je specijalista za transfere, Fabrizio Romano, ekskluzivno je večeras objavio kako je blizu potpisa za Hajduk Ivan Perišić.

Naglasio je da su pregovori u završnici, a i da sam Ivan Perišić želi da se vrati i upiše se u historiju kluba.

Tottenham je navodno spreman prihvatiti da ga posudi Hajduku do kraja sezone, te ostaje da vidimo šta će od toga biti.

Ono što je negativna strana priče jeste to što je Perišić trenutno povrijeđen i ne bi odmah mogao igrati. Ako i dođe, igrat će dva ili tri mjeseca u najboljem slučaju i teško je očekivati da tu bude i iduće sezone.

Oglasi

Ivan Perišić u HNK Hajduk?

Jasno je da bi povratak Ivana Perišića u Hajduk značio kako za taj klub tako i za cijelu HNL. Jedan je to od najboljih hrvatskih fudbalera kako trenutno, tako i u historiji. A bilo ih je mnogo dobrih.

S Bayernom je 2020. godine osvojio Ligu prvaka. Bio je prvak Italije s Interom, prvak Njemačke i s Bayernom i s Borussijom, s tri različita kluba je osvajao njemački kup, s Wolfsburgom je osvojio Superkup u Njemačkoj, dok je s Interom u Italiji osvajao kup i Superkup po jednom.

Perišić je dijete Hajduka iz kojeg je 2007. godine otišao u Sochaux. Igrao je u karijeri još za Roeselare, Club Brugge, BVB, Wolfsburg, Inter, Bayern i sada Tottenham.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Za reprezentaciju Hrvatske je igrao 129 puta. Postigao je 33 gola i osvojio srebrenu i bronzanu medalju na dva prezhodna Mundijala.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi