Argentinac Varea se vratio u bh. nogomet: "On je 'ubica', noćna mora svih golmana"

Pridružit će se Brazilcu Wagneru

Argentinac Varea se vratio u bh. nogomet: "On je 'ubica', noćna mora svih golmana"

S. Mlaćo
Član Kantonalne lige HNK, HNK Kruševo dobio je novo pojačanje.

Nakon Brazilca Wagnera Santosa Laga koji je stigao uoči sezone, danas je ovaj klub potvrdio dolazak još jednog poznatog imena sa bh. terena.

Radi se također o bivšem igraču Širokog Brijega Juanu Manuelu Varei.

Argentinac je u našoj zemlji nastupao i za Željezničar, a posljednji angažman je imao u hrvatskom niželigašu NK Kamen.

Nastupao je i za NK Dugopolje, RNK Split, NK Imotski, malteški Hibernians, bugarski Cherno More, azerbejdžanski Ravan Baku...

“Božić ide i vrijeme je darivanja. Mi ćemo naše navijače počastiti jednim velikim pojačanjem. On je kiler, noćna mora svih golmana, on je veliko igračko ime. Nakon Wagnera najveće ime u historiji kluba. Potrudimo smo se da sve ostane u južnoameričkom štihu. On je Argentinac, zvali su ga 'vjetar sa pampasa'. Dragi prijatelji, od danas naš novi igrač je Juan Manuel Varea“, stoji u objavi HNK Kruševo.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga HNK:

Nakon prvog dijela sezone HNK Kruševo je na prvom mjestu sa 19 osvojenih bodova, koliko ima i HNK Branitelj.

Wagner je u prvom dijelu sezone postigao sedam golova, a sigurno će mu dobro doći pomoć prijatelja i novog saigrača rođenog u Argentini.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi