Januarsko iznenađenje: Bivši reprezentativac BiH pojačao kantonalnog prvoligaša
FOTO: HNK Šibenik

Klub ima velike ambicije

Januarsko iznenađenje: Bivši reprezentativac BiH pojačao kantonalnog prvoligaša

H. Zilić

Početkom 2023. godine stigla nam je zanimljiva vijest sa juga Bosne i Hercegovine. HNK Međugorje, član lige HNK-a, potrudio se da iznenadi bh. javnost.

Klub iz Hercegovine potvrdio je da će bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Boris Pandža nositi dres ovog kluba i tako svojim iskustvom mnogo pomoći kako na terenu, tako i van terena.

"Bomba iz Međugorja!

Boris Pandža novi igrač NK Međugorje. Bivši reprezentativac BiH i igrač klubova kao što su NK Široki Brijeg, HNK Hajduk Split, MV Mechelen, Gornik Zabrze, HNK Šibenik i Čelik Zenica, potpisao je doživotni ugovor s našim klubom", stoji u saopštenju HNK Međugorje.

➡️ [BOMBA IZ MEĐUGORJA] ✍🏻🗣️ Boris Pandža novi igrač NK Međugorje. Bivši reprezentativac BiH i igrač klubova kao što su...

Posted by NK Međugorje on Monday, January 9, 2023

Iz Međugorja su ranije najavili da sa velikim ambicijama ulaze u proljetni dio sezone.

Oglasi

Ekipa je trenutno drugoplasirana u Kantonanoj ligi iza lidera FK Blagaj.

U klubu najavlajuju i vrlo značajne infastrukturne projekte, a da rezultatski imaju visoke ambicije potvršuje i njihov trenutni roster.

Tako dres Međugorja nose Pero Stojkić, Mile Pehar, Luka Miletić, Nino Vasilj ,Marko Bencun, a sada će im se pridružiti i Boris Pandža.

Možda u Međugorju kriju još neko iznenađenje u ovom prelaznom roku.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga HNK:

Nema sumnje da je fudbalska bh. scena dobila još jedan ambiciozan klub.

Ovome u prilog ide i činjenica da HNK Međugorje u omladinskim kategorijama broji preko 100 djece.

Top Komentari

realista1982
Lik nije u Glavi dobar..
3 1
bk123
Jao pojačanja nije igro 5 godina nigdje niti s kim...ja mislim da frajer nema društveni život...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi