8

Komentari (8)

vence
Vrati se bola u ligu gdje kad ne ide..zovnes Beusa i kazes..poguraj..kad ti se neko usprotivi potuci se sa njim ispred stadiona..nema posljedica..provjereno!
velez mo
vence,jakirovic da je igrao protiv Alkmara i Aston vile primili bi bar 10 komada koliko je strucan,i onu titulu sto su uzeli nisu oni bili toliko dobri,koliko su ovi ostali bili losi,nema mi mrzeg trenera.Rendulic strucnjak,gospodin,saner nikad ni jednu u krivo nije rekao,garantujem ti da je 5 puta bolji trener od ovoga sad im crnogorca,i ovaj šarlatan puno prica a vidices kad pocne prvenstvo noga mu je za 5 kola.Nesvatljivo da su onakvog strucnjaka Rendulica otjerali,haj bolje za nas ostale
Zenicanin
Jeste prvaci nema sta, svake godine osvajate haha
vence
To ti velim..kad ne ide moze se pogurati..incidenti praviti
vence
Da kazu Randulica za selektora BiH sad bih prihvatio. Gospodin covjek.
Anton
O Hajduce,O Hajduce sve pisme moje su uvik uz tebe,PRVACI smo navijamo,za nase BILE pivamo.
velez mo
Antone,cestitke na tituli Sampiona najvecem Hrvatskom klubu Splitskom Hajduku.
Anton
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.