7

Komentari (7)

pero98
Nema veze idemo dalje. Dobiti Sibenika pa Hajduka.
user1676319116
Jos malo i ode Jakirovic
pero98
Zasto bi otisao? Bili smo 9 a sad smo tri boda od treceg mjesta. Najbolja smo momcad proljetnog dijela. Jedini kiks mu je Belupo. Imamo 2 remija i 2 poraza sve ostalo pobjede.
plemic
profesore, nema bilbije u rijeci ..., žalit ćeš ti za mostarom.
pero98
Plemic daj me ispravi, vi ste bili sesti kad je Sergej stigao. A sad drmate ligom.
plemic
ako ćeš iskreno, više mi se sviđala igra prošle godine nego sada. ali i ove godine su rezultati fantastični. kad je došao bilo je prvenstvo pri kraju, nije bilo velikog rezultatskog napretka, ali je posložio ekipu i uigrao je za prošlu rekordnu sezonu.
pero98
Plemić, znači da ste kad je Sergej stigao, bili u sličnoj situaciji ko mi najesen. Nije Os loša ekipa, rezultat je po šansama realan bio. On (Sergej) mora ispravljat tuđe greške (Palikuća) kad su u ljetnom prijelaznom roku dovedeni smiješni igrači (Halilović, Vrančić i slični) koje sam i zaboravio da su igrali za Rijeku. Hoću ti reći, za pravi rezultat treba vremena, hoćeš Jakirović u Zrinjskom, hoćeš Kek kod nas prije nekoliko godina.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.