HNS donio odluku gdje će se igrati utakmica protiv Slovačke
(Foto: EPA)

Neće ništa mijenjati

HNS donio odluku gdje će se igrati utakmica protiv Slovačke

M. Šljivak

Hrvatski nogometni savez (HNS) donio je odluku gdje će reprezentacija igrati odlučujući meč kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo protiv Slovačke.

HNS je odlučio da će se susret odigrati na stadionu HNK Rijeka, a odluka je donijeta još tokom ljeta i promjene neće biti.

Razmatrana je mogućnost da se zbog važnosti, utakmica igra na većem stadionu, ali na kraju odluka nije promijenjena i Rijeka je ostala domaćin.

Vatreni se nalaze na korak od odlaska na Euro. Potreban im je bod protiv Slovaka, koji će sa druge strane silno tražiti pobjedu koja ih ostavlja u trci za Euro.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Utakmica Hrvatska - Slovačka igra se 16. novembra, a selektor naših susjeda u ovom meču neće moći računati na stoperski duo Dejan Lovren - Domagoj Vida, koji utakmicu propuštaju zbog žutih kartona.

Top Komentari

87618
Vidis ovih susjeda , u Zagrebu mogu imati 30 000 navijaca , a u rijeci 8 500 i oni igraju u rijeci , gdje tu logika , mislim da ce ispusiti i financiski i rezultatski
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi