Hoće li se ipak u Madridu desiti potpis? Ključ je Gareth Bale!
Foto - EPA

Opcija Mahrez

Hoće li se ipak u Madridu desiti potpis? Ključ je Gareth Bale!

M. Šljivak

Madridski Real Madrid svim silama pokušava da se riješi Garetha Balea.

Velški fudbaler ima još dvije godine ugovora sa Kraljevima. Ne želi otići iz kluba dok mu ne isplate 34 miliona eura, a Real je spreman da ga i posudi, te da plaća polovicu plate.

Međutim, teško je vjerovati da će Bale otići. On jednostavno to odbija i za sada je on uzrok brojnih problema, jer neće igrati, a primat će ogromnu platu.

Ako bi se kojim slučajem desilo da Bale ipak pristane da ode, Real će biti aktivan na tržištu. Najavljeno je da neće biti velikih pojačanja, ali odlaskom Balea otvara se prostor za dovođenje igrača, a to bi mogao biti Riyad Mahrez.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zinedine Zidane je zainteresovan za usluge ovog fudbalera. Ipak, neće biti nikakvih aktivnosti oko njegovog dovođenja iz Citjya sve dok se ne riješi situacija sa Baleom.

To bi moglo potrajati dosta dugo. Real bi mogao i zakasniti na eventualnu zamjenu, pa je realno teško očekivati da će do kraja prelaznog roka išta riješiti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi