Već se zna u kojem klubu će Benzema završiti karijeru, a to nije Real Madrid

Sve je jasno

Već se zna u kojem klubu će Benzema završiti karijeru, a to nije Real Madrid

E. Oštraković

Karim Benzema važi za jednog od najboljih napdača današnjice, a u prilog tome ide i vrijeme provedeno u Real Madridu.

Iako su svi mislili da će on svoju karijeru završiti upravo u Real Madridu, to se neće dogoditi.

O tome je govorio Juninho, sportski direktor Lyona.

"Svi u Lyonu sanjamo povratak Benzeme i želimo da odigra jednu ili dvije sezone u našem klubu prije nego što se oprosti. Čekamo pravi trenutak da mu prezentujemo naš projekat", rekao je Juninho, te je dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Imali smo nekoliko sjajnih razgovora sa njim. Imam veliko poštovanje prema njemu, jer smo igrali zajedno i znam ga skoro cijelu njegovu profesionalnu karijeru", završio je Juninho.

Jasno je da je Lyon Benzemin klub, te ne bi bilo nikakvo iznenađenje da se ubrzo vrati u Francusku i odigra nekoliko sezona za ovu ekipu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi