15

Komentari (15)

ubnt2
@HarisADP Pa Bošnjo mali (ti ćeš meni ostati nazvani Bošnjo), u tome jest čar, u tome jeste fol...A to je, koje ****e materine onda i poredite njih dvojicu, kakav Verrati, života ti? Imaš li ti tog malo dijasporskog i rasipničkog mozga? Verrati koji igra u mrtvoj Francuskoj ligi, ligi da nema PSG-a koja bi bila malo jača od ove naše bosanske lige, i ovaj koji rešeta u Engleskoj godinama, pa kome će biti lakše, ukratko, kome, Verrati-u u Engleskoj ili Silvi iz najjače u slabiju, kome?
Fele
Ovo ce Pep pristat samo zbog Barce, da mogu registrovati ostale.
ubnt2
@vence Pa bolan kakav Verrati, brat nije u elementu 6 godina, ne pamtim kad tekmu odigra kako treba...Uf, možda griješim, zna on pokidati protiv Guigampa D: Ali ga u Evropi nigdje nema, ovaj dominira u vrhu istaknutih pojedinaca Man City-a, a ovaj u Francuskoj hahaha.....Samo računaj da je 3 klase bez igre bolji, a sad šta će biti, vidjet ćemo.
vence
Bola kralju, prvp ne igraju istu poziciju ni blizu, a ostalo je subjektovno.. Iskreno, Veratti kad je u formi, loptu mu ne mozes uzeti, kao Pirlu nekada. Al, da se ne raspravljamo, svakom svacije :(
HarisADP
Koji si ti glupan, pa jel treba da daje golove stoko jedna, lik je dmf
denimen9
I ovakva Barcelona mami igrače više nego ove plastike
King_Kenny
...Bernardo Silva je za tog Verattija licno Diego Maradona...uostalom,sto se plate tice sumnjam da on igra besplatno pa bi ovi rasteretili plate odlaskom De Jonga...iskreno,ne vjerujem da je Guardiola lud da takvog igraca pusti...
Babuka1
Pa nece rasteretit, nego ne moze obojicu placati. Ako bernardo dodje, De Jong mora ici, jer ne moze obojicu placati. Logicno, jelde.
King_Kenny
@Babuka1 ...ja neki dan ovdje procita da ako ne ode neko od ovih igraca koje su stavili na transfer listu nece moci registrovati ove igrace za Primeru koje su vec doveli...ako lazu novinari,lazem i ja...sto znaci da ako ode De Jong,a dodje Silva oni su i dalje u istoj situaciji...logicno,jelde?
Babuka1
To sto si ti neki dan procitao, nema veze sa ovim ovdje, jer uopste nema govora o tome. Najlogicnije.
user1654896791
Verrati bolji 10 puta od ove dvojice
ubnt2
Ti si zaosto u svakom pogledu....Nejverovatno šta ljudi mogu da izvale....Hej plemenite životinje D:Tužno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti