Hoće Višća, hoće velikan, čeka se Bašakšehir
Foto - EPA

Bh. fudbaler čeka na transfer

Hoće Višća, hoće velikan, čeka se Bašakšehir

M. Šljivak

Edin Višća mogao bi u narednim danima postati član turskog velikana Fenerbahčea.

Novi sportski direktor istanbulskog velikana Emre Belezoglu, silno želi dovesti bh. fudbalera u svoj tim i protekle sedmice je obavio pregovore sa Edinom.

Informacije iz Turske kažu da je Višća itekako zainteresovan za transfer. Fenerbahče je za Višću ponudio igrače Deniza Turuča i Serdara Aziza i sada se čeka odgovor.

Fener i Višća su spremni da se posao završi. Bašakšehir se međutim još uvijek nije oglasio o ovoj ponudi, ali očekuje se da će se to i desiti u narednim danima.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Višća je već devet godina član novog prvaka Turske. Za klub ima 347 odigranih mečeva i učinak od 100 golova i 98 asistencija.

Top Komentari

jony1919
Kud ces u vraga u Fenerbahce...kako se uveo VAR u Turskoj nema lopovluka, odmah Fenerbahce propao...ne idi tamo ziv bio...iz prvaka drzave hoces u propalog "giganta"...
5 1
kovacic
Iz grupne faze EL u klub bez Europe i bilo kakvih ambicija za istu, 100%...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije