Zaboravljeni napadač ponovo u Premiershipu?
Foto: EPA

Lamberta želi Palace

Zaboravljeni napadač ponovo u Premiershipu?

M. Šljivak

Ekipa Crystal Palacea igra očajno u novoj sezonu engleske Premier lige.

U dosadašnjih šest utakmica su doživjeli sve poraze. Posebno je bolna činjenica da još nisu postigli nijedan gol, a rukovodstvo kluba je pokušava malo probuditi tim, pa je menadžersko mjesto od Franka de Boera preuzeo Roy Hodgson.

Iskusni stručnjak problem u napadačkom dijelu igre pokušaće riješiti angažovanjem poznatog imena. Radi se o Rickieju Lambertu, nekadašnjem članu Liverpoola, Southamptona i Cardiffa.

Iskusni napadač je trenutno slobodan igrač. On je na kraju prošle sezone napustio Cardiff, ali je ostao bez kluba za novu sezonu.

Čini se kako će mu se pružiti šansa za povratak u Premiership. Hodgson bi rado vidio 35-godišnjeg napadača  u svom timu, gdje bi imao ulogu zamjene za povrijeđenog Christiana Bentekea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, klub će sagledati i ostale opcije, ali za sada je Lambert prvi izbor za Hodgsona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi