Hodgson: Uspoređivati Kanea i Ronalda je besmisleno
Foto: EPA

Trener Crystal Palacea

Hodgson: Uspoređivati Kanea i Ronalda je besmisleno

S. Bošković

Trener Crystal Palacea Roy Hodgson izjavio je da uspoređivanje Harryja Kanea i Cristiana Ronalda nema smisla. 

Tottenham je u okviru Lige prvaka savladao Real Madrid rezultatom 3:1, a sjajan je bio Harry Kane, koji je ove sezone u devet utakmica postigao osam golova, dok je fudbaler Real Madrida Cristiano Ronaldo pružio veoma lošu partiju. 

"Harry Kane nije Cristiano Ronaldo, Ronaldo nije Messi, Messi nije Higuain. Ne možete ih uspoređivati. Ne igraju istu poziciju. Kane je veoma dobar napadač, ali početi govoriti da je najbolji ili najbolji drugi na svijetu je potpuno besmisleno", rekao je Hodgson. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Roy Hodgson sutra će imati težak zadatak da zaustavi Kanea, s obzirom na to da će njegov tim odmjeriti snage s Spursima u okviru Premier lige Engleske. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti