Hodžić: Čestitam momcima na zalaganju i karakteru

Bordo tim osvojio vrijedan bod u Mostaru

Hodžić: Čestitam momcima na zalaganju i karakteru

Edmir Škorić

U Mostaru su danas u derbiju kola nogometaši Zrinjskog i Sarajeva remizirali rezultatom 1:1.

Zrinjski je vodio na poluvremenu golom Filipovića s bijele tačke, ali u nastavku je rezervista Fanimo donio jako važan bod gostima iz Sarajeva, koji ostaju lideri i nastavljaju svoj put ka odbrani titule.

"Možemo biti zadovoljni s ovim rezultatom. Svaki bod je bitan i bilo je jako teško igrati protiv Zrinjskog. Čestitao bih momcima na karakteru i zalaganju", rekao je Dušan Hodžić za SportSport.ba, dodavši:

"Za nas je svaka utakmica teška i u svakoj idemo na pobjedu. Nadam se da ćemo ostvarti zacrtani cilj".

Sarajevo trenutno ima 53 boda, drugi je Velež sa 51 bodom, dok je treći Borac s 50 bodova i utakmicom manje. Četvrto mjesto pripada Zrinjskom koji ima 49 bodova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom kolu Sarajevo će u velikom derbiju ugostiti Željezničar.



Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarbit2019
Ovu je tekmu odradio Lavovski Sarajevu treba jos 4 pobjede a ostali neka SABIRAJU.
13 0
SonPen1946
Dobar Hole pravo, ne ureko se.
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi