Hodžić: Od prve minute ćemo napasti

Defanzivac Jedinstva pred Igman

Hodžić: Od prve minute ćemo napasti

Jedinstvo iz Bihaća će ovog vikenda u okviru 17. kola Prve lige FBiH gostovati u Konjicu kod Igmana.

Za Bišćane je ovo ujedno prva utakmica u drugom dijelu sezone, s obzirom da su prošle sedmice zbog vremenskih neprilika pauzirali, a u taboru Jedinstva nadaju se da će uspješno startati.

Crveno-bijeli su dosta mijenjali igrački kadar, vjeruju da su danas mnogo kvalitetniji u odnosu na prvi dio sezone, što nam je kazao i najiskusniji igrač ovog kluba Ekrem Hodžić.

"Jedinstvo je danas potpuno druga ekipa u odnosu na prvi dio sezone. Pojačali smo se, došlo je nekoliko kvalitetnih fudbalera, neki su se i vratili, tako da imamo veoma ozbiljnu ekipu. Pripremni period smo odradili kvalitetni, a iako nas je snijeg malo poremetio, najbitnije je da smo spremni i da među igračima vlada odlična atmosfera. Neće biti nimalo lako do kraja sezone, no vjerujemo u opstanak", kazao je Hodžić, pa se osvrnuo na predstojeću utakmicu.

"Gostovanje u Konjicu će biti teško, svjesni smo toga, no mi ne smijemo kalkulisati. Svaka utakmica nam je kao kvalifikaciona. Od prve minute ćemo krenuti ofanzivno s ciljem da ostvarimo pozitivan rezultat, a imamo i tim koji može iznenaditi sve protivnike u ligi", mišljenja je Hodžić.

Tridesetosmogodišnji Hodžić se, podsjećamo, vratio u Jedinstvo na zimu nakon što je prethodno imao epizodu u islandskom UMF Sindriju. Kroz karijeru je još igrao za Goražde, Gostivar, Laktaše, Velež, Ravan Baku, Mughan...

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi