Hodžić: Orašje ima najbolji tim, ali nećemo se predati

Defanzivac Goražda

Hodžić: Orašje ima najbolji tim, ali nećemo se predati

Pred fudbalerima Goražda ovog vikenda je teško gostovanje kod prvoplasiranog Orašja. 

Romantičari sa Drine će u susretu 8. kola Prve lige Federacije BiH pokušati ostvariti pozitivan rezultat, unatoč tome što trener Damir Beća neće moći računati na Kneževića, Bešliju, Mujagića i Drljevića.

"Sigurno da neće biti lako igrati bez nekoliko standardnih igrača, ali to nam je motiv više da se nadigravamo i da na terenu pružimo svoj maksimum. Nema sumnje da je Orašje trenutno najbolji tim u ligi, no nema smisla da se predajemo unaprijed", izjavio je defanzivac Ekrem Hodžić uoči utakmice i potom dodao: 

"Većina igrača osjeti umor zbog prethodnih utakmica, tako da ćemo u Orašju vjerovatno nastupiti sa znato ismijenjenim sastavom. Bez obzira na sve, uz pošteno suđenje mislim da bi mogli ostvariti pozitivan rezultat. Daćemo sve od sebe i nemamo šta izgubiti", zaljučio je Hodžić. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Goražde je u prošlom kolu savladalo Slogu iz Ljubuškog rezultatom 2:1 i nakon sedam odigranih kola zauzima devetu poziciju sa deset osvojenih bodova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.