Neretljak: Niko nije mogao očekivati ovakvo Orašje

Orašje u Čapljinu ide po bodove

Neretljak: Niko nije mogao očekivati ovakvo Orašje

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Mato Neretljak ove sezone radi čuda sa Orašjem u Prvoj ligi FBiH. 

Ni najveći optimisti nisu očekivali da će popularni Labudovi sa Save ostvariti šest pobjeda u isto toliko odigranih utakmica. U Orašju se sada ponovo spominje ulazak u Premijer ligu, ali Neretljak u razgovoru za SportSport.ba ističe da to nije primarni cilj. 

"Niko nije mogao očekivati da ćemo ovako dobro startati. To je rezultat kvalitetnog i kontinuiranog rada i najteže je održati ovakvu seriju rezultata. Nama je cilj osvojiti što više bodova ove sezone i napraviti jedan iskorak u odnosu na prošlu sezonu. Sa ostalim stvarima se ne opterećujemo", kazao je Neretljak. 

Naredno kolo Orašju donosi gostovanje u Čapljini. Optimizma ne nedostaje. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Idemo odigrati jednu dobru utakmicu, pa šta bude. Nalazimo se u dobroj formi i pobijedit će ona momčad koja bude više stvarala šanse. Mi smo apsolutno spremni", poručio je na kraju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.