Hodžurda u potrazi za novim klubom: Zdrav sam i spreman

Iskusni štoper

Hodžurda u potrazi za novim klubom: Zdrav sam i spreman

S. Mlaćo

Iskusni defanzivac Emir Hodžurda u potrazi je za novim klubom. 

Hodžurda iza sebe ima iskustvo igranja i u Premijer ligi, ali i inostranstvu, te vjerovatno neće dugo biti bez kluba.

Posljednji angažman imao je u NK GOŠK gdje je bio standardan do povrede koja ga je nakratko odvojila od terena. Sada je potpuno spreman i željan novih izazova.

"Bio sam standardan na početku sezone u GOŠK-u iz Gabele dok se nisam povrijedio sredinom oktobra. Nakon toga u klubu su odlučili da se raziđemo, pa smo dogovorili raskid saradnje. Sada sam zdrav i u potrazi za novim klubom", kazao je defanzivac za Sportsport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U Premijer ligi je ovaj 29-godišnjak upisao više od 80 nastupa, a osim GOŠK-a bio je član Željezničara, Slavije, Radnika iz Bijeljine, slovenskog Aluminija, rumunskog Otelul Galatija i Viteza.

Promo

Top Komentari

Terminator
Šteta povrede su ga uništile.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi