34

Komentari (34)

Staffa
Bayern je privatizovao ligu Kako kazu on je presao igricu :) Mozete vi pricati sta hocete Klub koji je zadnjih 30 godina prvak u svojoj zemlji :) Nea tog ko ce reci da taj bayern nije kupio citavu ligu. Sve sto je dobro u bayern ligi ide u bayern :)
user1636219156
Pa makar kupuju iz drugih liga, a ne ko sugavi bayern pokrao sve najbolje igrace od drugih ekipa i onda se jos raduju kad osvoje ligu ??
Vienner
Prodavo pokvarene kobasice i pao ??????
MaDaj
Joj sine pa samo navijač bajerna može reci da je ovaj covijek u pravu.. drže ebenu ligu u šaci i čim se pojavi neki talentiran igrač odma “otima” i privlači većim platama i slično… pa covijece jedva ikad gledam Bundesligu a opet mogu sa vrha glave nabrojati 20 igrača koje su uzeli od konkurencije, Hummels, Gomez, lucio, neuer, Mandžukić, ze Roberto, podolski, lewandowski, ballack, klose, gotze, goretzka, gnabry, sule, pavard, nubel. I oni se imaju nešto protiviti sto drugi klubovi kupuju i troše pare,
bavarac88
Hahahaha djesi glupsone,.Prvi kojeg si nabrojao Hummels je dijete Bayerna...I malo proguglaj Bayernove igrace da vidis koliko su krali po tebi a koliko su igraca proizveli.Zato smradu pssstttt
Bosanac2021
Budalo jedna kome su oni ukrali Humelsa njihov igrac Lewandowski dosao kao slobodan igrac Gnabry dosao iz Arsenala samo bio na posudbi u Hoffenhajmu glupane niko ne drzi igracima pistolj na celu da potpisu oni to sami zele..Dali je Real ukrao Alabu Bayernu nije istekao mu ugovor htio veca primanja nije dobio nasao novi klub caooo jesi pametan???
King_Kenny
@bavarac88 ...pa sto ne pruzise sansu "djetetu Bayerna",nego ga uzese tek kad je Borussija od njega napravila igraca sa 200 i kusur odigranih utakmica???...i koje s to oni igrace proizveli,daj nabroji nam te proizvode???...da dodam na ovu listu od @MaDaj i dva ponajbolja golmana u historiji Bayerna (uz Sepp Maiera),Olivera Kahna i Manuela Neuera koje su takodje pokupili od konkurenata za koje su odigrali preko 100 utakmica prije dolaska u Bayern...i dalo bi se nabrajati do sutra koliko su igraca uzeli drugim klubovima u Bundesligi,a ti koje su proizveli mogu se na prste nabrojati.
bavarac88
@King_Kenny smrdoo...dovoljno je rec Lahm,Schweinsteiger,Muller,Alaba,Toni Kroos....ajd sad idi okupaj se jer bazdis na kilometar od svojih gluposti
King_Kenny
@bavarac88 ...i nije ta otimacina igraca od juce,prisjetimo se onih malo starijih...Oliver kahn,Markus Babbel,Lothar Matthaus,Giovanne Elber,Hasan Salihamidzic,Mario Basler,Jurgen Klinsmann,Mehmet Scholl,Thomas Linke,Stefan Effenberg,Thorsten Fink,Jens Jeremies,Thomas Strunz...itd,itd...kompletna ta ekipa koja je igrala 2 finala LP krajem devedesetih je pokradena od drugih klubova u Bundesligi,sve dokazani igraci koji su bili najbolji u svojim klubovima...
MaDaj
@bavarac88 u tom slučaju Giggs je dijete Manchester citija a ne legenda Uniteda?
MaDaj
Uredu je ja sam budala. Medjutim ako misliš da bajern ne koristi cijelu ligu kao feeder club… onda ti jednostavno nemaš veze sa realnošću
MaDaj
@King_Kenny velik broj navijača se pali kao da mi govorimo nešto u negativnom smislu… moj komentar samo ukazuje na činjenicu da ovaj tip nije dobar primjer nekoga ko bih trebao da daje ovakve izjave… ono fazon, pogledaj u sebe prije nego tražiš mane u drugima!
King_Kenny
@bavarac88 ...kao sto rekoh,"djeca Bayerna" se mogu nabrojati na prste jedne ruke i ti si ih i nabrojao 5...znaci razvalio sam te argumentima i odmah si poceo da vrijedjas,zato ides na block listu...
Miskee
Ma potpisujem svaku riječ.I ja sam navijač Bayerna od rođenja
bavarac88
haahhaha idem na blok listu,,,izgubio sam najvecu budalu ovdje ...jesi razvalio glupostima,zato sutite majke ti
green_dragon
Cuj Bayern proizvodi igrace......hahahahahahahah Za par godina ce reci da su oni proizveli Upamecana ili nekoga koga po obicaju dovedu iz BVB i plate 50-60 mil
bavarac88
Smradu i tebi da napisem o proizvodima Bayerna...jedan Hummels je dijete Bayerna.Jedan Lahm koji je medju najboljim bekovima svijeta ikad je dosao u Bayern sa 12 godina i nije bio zvijezda nego je Bayern napravio zvijezdu od njega.Jedan Schweinsteiger je dosao sa 14 godina.Thomas Muller je u Bayernu od 11-te godine.Owen Hargreaves je dijete Bayerna.Mali Musiala je sa 16 godina dosao u Bayern i pokazao se upravo u Bayernu.Toni Kroos je sa 16 postao clan Bayerna kao i David Alaba.Zato ne prdi majmuncino kad je Bayern napravio mnoge igrace i tek ce da ih napravi.
green_dragon
Yebo ti smrad mater zvaljavu
user1636219156
Musiala je dijete celzija, na kraju ce biti da ste i njega proizveli ??
Miskee
Ljudi, jeste li vi normalni?Bayern kupi igrača iz Bundeslige,npr Upamecano.Oni su njega platili 42M Leipzigu.I Leipzig i Dortmund će isto tako kupiti za sitne pare nekog talenta iz Red Bull Salzburga npr.Haland je primjer.Dortmund ga doveo za 20 miliona iz Red Bull Salzburga i sad ga cijene 150M+, ne uzimajući u obzir proviziju agenata.A ona klauzula 75M to je čista fejkara.Uzeće oni za njega veliki keš.Šta onda RB Leipzig i Dortmund rade?Nemojte lupati molim vas.I dobro je Hoenes rekao.Nikad ni City ni PSG ne mogu parirati Bayernu.
Miskee
Ma tako je, pusti glupe hejtere i navijače plastičnog P$G-a i $itija
King_Kenny
...rece covjek ciji je klub privatizirao cijelu ligu i koci ukidanje pravila regel 50+1 kako bi sprijecio strana ulaganja u Bundesligu,jer bi to moglo zaustaviti dominaciju jednog kluba.
miki30
Momak de vidi malo ko koči 50+1 regel pa onda piši. Čitava Bundesliga i svi navijači se protive prodaji klubova tam nekim šeicima i kinezima, nisu to prodane duše englezi. A to što je Bayern dominantan u Bundesligi e to ti je veliki trud zadnjih 20, 30 godina i nisu samo dominantni u ligi nego su i u Evropi godinama u vrhu.
Miskee
Naravno, od mene uvijek imaš like na komentar.Ja sam navijač Bayerna
Gasirotti
Časni i pošteni bosanci prozivaju lika što nije platio porez ???
miki30
U suštini je čovjek u pravu i govori ono što mnogi danas misle ali nesmiju javno reći. Samo čisto sumnjam da je ovo rekao na ovaj način kao što novinari pišu.
Miskee
Ti si meni najrealniji čovjek i najbolji na ovom portalu.Pozz za tebe
Dasler
Covjek je u pravu 100%. Ovo treba da bude vodilja i ostalim klubovima koji nisu nastali nakon brzog upumpavanja novca u klubove od šugavih Arapa!
rime_
Qatar upumpava novac u Bayern
rime_
Rece bivsi zatvorenik. Osudjen zbog utaje poreza.
emial766
Pa kad covjek silno radi nebi da da svoj novac tako lahko za razliku od onog koji dobije novac
DamirS
Pa i drugi Nijemci su radili i teško zarađivali novac i nisu radili ono što je radio Hoeneß. Što se tiče onoga što je rekao o fudbalu, to stoji. Ali ne mogu shvatiti da opravdavate njegov zločin prema Njemačkoj i njenom zakonu.
Twista
@DamirS covjek je lezao za ti, ali to prvo nema veze sa Bayernom, jer je to bila njegova fabrika za kobasice, a pored toga svega, nez istrage prijavio se i rekao misli da je napravio gresku u utaji poreza! Ko ima hrabrost to da uradi!
miki30
Pa neznaju ljudi ba ni zbog čega je ležao, nego samo bezveze hlupaju po tastaturi. Čovjek odležo svoje kao prvo, kao drugo njegova utaja poreza apsolutno nema ništa sa Bayernom al de to objasni Bošnji koji po običaju sve zna.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti