Hoeness zaprijetio: Nećemo dopustiti fudbalerima da igraju za reprezentaciju
(Foto: EPA)

Sve zbog slučaja Neuer

Hoeness zaprijetio: Nećemo dopustiti fudbalerima da igraju za reprezentaciju

M. Šljivak

Manuel Neuer i Marc-Andre ter Stegen već danima vode pravi rat kada je u pitanju pozicija prvog golmana reprezentacije Njemačke.

Ter Stegen je nedavno javno iskazao nezadovoljstvo statusom u reprezentaciji, a zatim su se sa obje strane čule poprilično teške riječi.

Nakon što su se pojavile informacije da će Ter Stegen ipak stajati na golu Elfa ispred Neuera, oglasio se predsjednik Bayerna Uli Hoeness.

On je najavio da nijedan igrač Bayerna neće moći u reprezentaciju ako se to desi:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Kako bih reagovao da Ter Stegen zamijeni Neuera? Ako se to dogodi, nećemo dopustiti nijednom igraču da ode u reprezentaciju", zaprijetio je čelnik Bayerna.

Poprilično zanimljiv odgovor Hoenessa, ali ovo su poprilično velike riječi i zaista je teško očekivati da će Bayern igračima zabraniti nastup u nacionalnom dresu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Čuj ovo poreznog lopova. Ter Stegen doktor nauka za malo slinu.
3 2
dinas
Nebi ih puno ni ostetio,nije to onaj nekadasnji Bajern vec kolonija stranaca a pravi nijemci imaju tako jak osjecaj duznosti da bi iskulirali ovog kriminalca i svejedno otiski igrati za reprezentaciju.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi