Hoffenheim dobio pojačanje u (cyber) odbrani

Hoffenheim dobio pojačanje u (cyber) odbrani

Sponzorski tekst

Njemački prvoligaš TSG Hoffenheim danas je objavio poslovno partnerstvo sa uglednom kompanijom Sophos, svjetskim liderom u ponudi antivirusne zaštite i rješenja cybersigurnosti. Tako će uz defanzivca Ermina Bičakčića koji se ove godine izvrsno snalazi u odbrani svog kluba, odbranu poslovnih aktivnosti Hoffenheima preuzeti Sophos.

Trend europskog fudbala postala su partnerstva sa uspješnim ponuđačima rješenja cybersigurnosti. Sportsport.ba je prije nešto više od godinu dana objavio početak saradnje cyber-security kompanije Acronis sa fudbalskim divovima AS Roma i Arsenal.

Zbog velike pažnje javnosti koju privlače kao i velikih iznosa novčanih transakcija u profesionalnom sportu, hakerski napadi na poslovanje timova su sve učestaliji. Ne treba zaboraviti ni količini povjerljivih informacija vezanih za ugovore, transfere i poslovne aktivnosti kojim se barata u sportskom svijetu, pa da postane jasno zašto uspješene sportske ekipe širom svijeta posebnu pažnju posvećuju pitanjima cybersigurnosti kao i partnerstvima sa vodećim kompanijama iz tog polja.

U slučaju Hoffenheima moćna rješenja zaštite računara i servera zasnovana na Sophos Intercept X tehnologiji omogućit će klubu vrhunsku sigurnost poslovanja, poslovnoj centrali kluba potpuni fokus na sportske uspjehe.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ovlašteni Sophos partner u Bosni i Hercegovini osigurao je besplatno testiranje i posebne popuste na sva Sophos rješenja za sportske klubove, mala preduzeća i organizacije u našoj zemlji – Sophos Intercept X zaštita podataka i računara već od 11KM/mjesečno i mogućnost besplatnog XGS firewall uređaja.

Za besplatne konultacije, ponudu i više informacija kontaktirajte IVPITER Cybersigurnost na telefon 033 933 323.

Top Komentari

HankMoody
Šta se Bičakčić snalazi? Momak ne igra već 17 mjeseci.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi