Hoffenheim odbio ponude za Bičakčića

Ostaje u klubu

Hoffenheim odbio ponude za Bičakčića

Ermin Bičakčić će definitivno i u nastavku sezone nastupati za Hoffeheim.

Iskusni defanzivac je u Hoffenheimu još od 2014. godine, jedan je od fudbalera s najdužim stažom, no vrlo lako se moglo dogoditi da ove zime promijeni sredinu.

Ranije ovog mjeseca Turci su pisali da Bičakčića na radaru ima Trabzonspor, a prema posljednjim informacijama za našeg fudbalera postojao je i interes i od strane dva kluba iz Bundeslige, kao i jednog iz Engleske, koji su željeli da ga dovedu na posudbu.

I samom Bičakčiću je priča bila primamljiva, ponajviše jer u posljednje vrijeme nema baš najbolji status, ali u Hoffenheimu nisu željeli da ga puste iz razloga što ga smatraju važnim dijelom tima.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ne znači to, naravno, da će takav stav biti i u budućem razdoblju, no da mnogo cijene Bičakčića u Hoffeheimu su pokazali još ljetos kada su mu ugovor produžili za još dvije godine.

Top Komentari

kolumbo
koje ponude Pasicu niko ga nije trazio,da li si normalan.napisi radije koje koga ostavio i prevario jer ovaj portal to je postao
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi