Horde zla: Način na koji je Musemić dobio otkaz je kap koja je prelila čašu

Sutra mirni protesti pred klubom

Horde zla: Način na koji je Musemić dobio otkaz je kap koja je prelila čašu

E. Škorić

Navijači FK Sarajevo, Horde zla, okupit će se sutra pred klupskim prostorijama.

Njihov cilj je da mirnim protestima izraze nezadovoljstvo nakon posljednjih dešavanja.

Podsjetimo, rukovodstvo kluba je otpustilo Husrefa Musemića u ponedjeljak navečer, tri dana nakon poraza od Željezničara u gradskom derbiju koji je odigran na Koševu.

Oni su naglasili da odlazak pred prostorije kluba nije otkaz koji je dobio šef stručnog štaba Husref Musemić nego da je "način na koji je dobio otkaz kap koja je prelila čašu nezadovoljstva svih navijač FKS".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mirni protesti ispred kluba zakazani su za sutra u 17.30 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

afica2007
Joj ovih kvazi hordi. Stid me ko navijaca SARAJEVA vise od njih. Na tekmi vas vise od 100 nema a fol proteste. Covjek ulaze pare u Sarajevo i hoce da to prate rezultati, a sa ovakvom igrom do sada ovo je fuj.
2 14
milivoje
Jesu li prosvjedi pred klubom ili Vijetnamskom ambasadom,pitam za druga?
7 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti