27

Komentari (27)

Tumbe1976
vise se vise ne pitate nista moje horde. samo vam ostaje bojkot ali i to vam ne pije vode. zna se ko je i gdje je gazda. mozete k..... svirati
United_HZ
Šuti samo šuti, šuti moj dječače plavi...
afica2007
Joj ovih kvazi hordi. Stid me ko navijaca SARAJEVA vise od njih. Na tekmi vas vise od 100 nema a fol proteste. Covjek ulaze pare u Sarajevo i hoce da to prate rezultati, a sa ovakvom igrom do sada ovo je fuj.
gif
navijac si ti qurca mog, sarajevo je najgledanije i ove sezona a znao bi da dolazis i doprineses umjesto sto si zajedljiva kujica
afica2007
E jado jadni veci navijac od 90 posto sjevera i derbi navijaca
Disha
Hocel virsla bit?
gif
ko o cemu *****i o virslama ?
VelaHavle
Fuj od HZ... Cuj razlog nije smjena Husrefa Musemica... lagano vas Jahic i Sabrina navode na svoj mlin... obecat ce vam transparentnost kao i uvijek do sada inpojeo vuk magarca... isti ste kao Bordo kvaziprijatelji
zaboti janos
Koje budale?F.Klub je firma,nema te prava vi s ulice ,svasta.Skupite lovu i kupite klub ....
Velezovac231
Sretno braco.. istjerajte pravdu
milivoje
Jesu li prosvjedi pred klubom ili Vijetnamskom ambasadom,pitam za druga?
GospodinIzSarajeva
Jel ti mama opet voljna da joj razbijem picku?pitam za druga?
Aoki
@GospodinIzSarajeva imaš ti puno drugova, nemoj biti sebičan :)
gif
priznaj da si ti glup pa se vadis na druga haha, sto manijak moze biti glup za medalju to je cudo
teddy sheringham
Besplatna lekcija za krezave, plave navijače: Svi pridjevi (na -ski, -ški, -čki) pišu se malim početnim slovom, osim kad su dio službenoga naziva. Dakle mitomanski, miševski, morževski. Znam, znam, biće ovo teško razumjeti, ali pokušaj, napravi korak naprijed makar nekad u životu.
milivoje
U rupe Osmari! Šibe
Manijak87
@teddy sheringham Kad već pametuješ o pravopisu, onda se i sam potrudi da ono što izjaviš bude gramatički ispravno. Kontaš, režimac? Nije problem, mogu ti pomoći.
ludilobrale
Opet ti milivoje a već sad ti rekao da si idiot nije te bilo neko . Hoćeš li da pjesmu napišem o tebi kao odiotu pissam te po očima i karakteru obavezno.
ludilobrale
Zar nije TM 88 Bože milosni
kenan225
ma istina je malo drugacija, nego oni kao ultrasi se ne smiju tako jasno mijesati u rad kluba
DaRepliciram
šta je istina ? evo reci nam molim te
kenan225
da su tu zato sto je musemic dobio otkaz a ne zbog nacina na koji je dobio
DaRepliciram
pročitaj opet objavu unfks, prvo smijeniti one koji su doveli guzine, milanovice i letice a najlakse je po onom ko zivi za klub... mozda je i vrijeme za promjenu al ne da ga kao kera otjeraju... FUJ
teddy sheringham
@DaRepliciram 100% te podržavam. Ni Husref nije zlatan, ali riba smrdi od glave.
Aoki
Teddy, Husref je taj koji je sa upravom i Emirom Hadžićem doveo kurcheva pojačanja i on je rekao ko mu je višak bio na kraju sezone, ali realno je bilo i očekivati da ti ova pojačanja u Europi nisu mogla ništa dobro donijeti a u BiH si ostao na istom nivou samo što se seljo pojačao i sad smo tu gdje smo. Husref je realno počeo već davno da gubi konce i nije se moglo ništa drugo očekivati, a to sto on neće da kaže neke stvari koje ne štimaju to je već do njega (npr. ponašanje rahmanovića na derbiju ako si bio)
ludilobrale
Vrijeme je za promjenu drug moj itekako .
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.