29

Komentari (29)

nestofino
@Uranija tj vanja8 ( skonto sam te) @BHDragon i @pjanke.sa polako ljubi vas brat Sarajevski. Mogu se zezati kao i do sada ali sa Sarajevom i Bosnom i Hercegovinom NIKAD i zato PRIKOČITE i povucite ručnu. I mene levati i mitomani nerviraju pa i ja isti nasjednem ( s razlogom) ali nećemo se spuštati na njihove mitomanske grane. Piše vam malmi_soumi. Imam ja milion i jedan profil . To je najlakše ali biti čovjek je najteže
pjanke.sa
Ja mislim da je sada najbitnije da sve ove grupice Hordi Zla i svi mi koji imamo drugacije misljenje budemo slozni i da damo podrsku onome koga god Uprava izabere. Ako nema rezultata, onda mozemo nesto prigovarati. U suprotnom cemo ispast iz lige e onda neka Horde Zla i mi sa foruma se skupimo, nadjemo trenera i skrojimo ekipu. Al u kur cu.
nestofino
@pjanke.sa haha haha kraljuuuu
user1659354598
I onda kazemo sto nam je ovakvo stanje u sportu,covjek dosao izvukao ih iz govana,daje svoje pare i onda mu klosari nabrajaju sta je uradio a ne nabrajaju baklje ,suspenzije stadiona radi nih,prazan stadion sto je Mirvic i rekao jer ih nema kad Sarajevo igra,vise navijaca u Posusju dodje i on sad treba njih pitati sta treba da radi
davide.azzurri
Citao sam svr do ovog "najveci klub u drzavi" haha..kakav cirkus. Pa Mirvic se zayebava sa vama. Vas kupuje i prodaje kako se kome digne qrc.. eto on ce slusati vas saku krzubih narokmana haha.. Veci je Brotnjo iz Citluka od vas
nestofino
@davide.azzurri eto ti se našao pametan da kažeš ko je od NAS veći.
Haj ne seri i pokakim i tebe i Brotnjo.
SIKTER
korona
Kenjali bi i vi da ulozis 9 miliona svoji para ulozite 3 marke za utakmicu pa pizdite ovde i trazite da upravljate klubom. Da je pametan da digne ruke od svega pogotovo radi ovi nezahvaalni navijaca nebi izdrzali ni pola sezone zavrsili bi ko Celik i olimpik
789012455
Bravo puna podrška!
Čim krenu opet rezultati kako treba ovo pismo gubi formu, tako da je pametnije da se šuti, jer konstantno ispadamo glupi i brukamo se ko navijači od dobacivanja na stadionu, komentara po društvenim mrežama itd. Moramo da shvatimo da smo klub nulte lige u svjetu ne u Evropi nego u svjetu i treba da razmišljamo u tom pravcu da se sastavi kako treba trener, igrači pa će onda naknadno doći finansije bez velikih ulaganja investitora i ostalo, što se tiče Mirvica on je glupan obični to je dokazo u mnogo navrata, pola ih je navedeno u pismu a ostalo jes to što je počeo da skalapa paktove preko kluba sa pojedinim kriminalcima za zaštitu koju sam sebi ne može obezbjediti i to dokazuje kolki je papak mišljenja sam da smo rahatniji bili bez njega i azijata.
korona
Klub je bio pri gasenju da nisu azijati dosli
nestofino
@korona ugasili tebe daBog da
Ugasim te nogom.
mate.raguz
Isusati maniti ljudi!:)Ja bi vami daa i klub i sve pa se onda j***** i vodite racuna o svemu. Pa ja isusati.Pa valjda se u vas triba znati ko je direktor , ko je stozernik,ko je trener,rane ti, maniti ljudi!Odkako vas je uzeja pod svoje onaj komunista i onaj kosarkas sto je prvo dobija diplomu pa onda ka studira,i ostali srbi, vi ste postali skroz maniti rane ti, jee da je nami bolje sa njima u politici jer ce nami dat i entitet ali vami ne znan,pustite rane ti ljude da rade sta oce, nisu vase pare u pitanju rane ti
user1574859714
Hahah sta je ovo gotovo svi navijaci Zelje. A sta ces kad ste nastali od nas. E slobodan vam je Bielsa pa eto zovite ga ?
@user1574859714 od koga vas? Vas koji ste šljegli niz Višegradsku kapiju? Eno ti Dicklišić sa fapom ostao u kvaru na Ustiprači, sad će on.
nestofino
@BHDragon ljubi te brat, ne loži se . Već sam ti pisao. Pusti ove mitomane neka pišu šta je hoće i... Ne znaš uopšte ko ti piše a vidim da si Sarajlija ( kao što sam i ja) u pravom smislu te riječi i da si patriota naše jedine BiH ⚜️.
Vozdra
BordoBijeli
Mehmed Janjos Cala za novog sefa!!!!Najbolji trener Sarajeva svih vremena
rabodimis
Pa i njega da sje*u ? Prvo nek ociste administraciju, dovedu sportskog direktora, odgovornu osobu, sa nekom vizijom, pa tek onda u saradnji sa njim trenera dovest.. Ne znam cemu inat prema Marku Topicu i zasto covjeka izbjegavaju.. On je birilac za tu poziciju SD.
kaliopi
E gdje još ima da se navijači pitaju koga će neko postaviti za trenera, čitam i ne vjerujem sta su sve napisali, nisam mišljenja da je neki trener Mirza al stvarno se ovdje navijači trebaju zapitati koja je njihova uloga, ako hoces dođi navijaj, ako neces ima nas koji cemo doći gledati i da svaku gube.
Kyle8812
@kaliopi dodjes i navijas je sistem mozda na zapadu,ovdje su sve selektori,bilo kako bilo imaju za pravo pisati jer ih lik izradi za sastanak,najavljivas nesto a toga na vidiku,obecavas pojacanja i najbolji klub u regionu u 2 godine i onda izmedju Prosineckog,Zekica izaberes trenera kojem je mozda i licenca istekla jer zadnji put kad ju je koristio zaboravio ju je i on sam.Gol razlika u minusu itd,a ljudi putuju trose pare i vrijeme da gledaju antifudbal koji se na Malti igrao mozda 2008.Najveci klub u drzavi da padne na sitne grane a toliko legendi kluba i finacija ulozeno u njega..
zgembo.popuslic
@Kyle8812 tacno je da navijaci trose svoje vrijeme i svoje pare da prate i navijaju za klub al je tacno i da Mirvic ulaze svoje pare i to u puno vecem iznosu u taj isti klub. Na kraju krajeva zasto ce nam onds uprave, direktori, treneri u klubovima ako se za sve moraju pitati navijaci. A medju tim navijacima svak ima nekog svog favorita tako da koga god dovedes neko ce biti nezadovoljan
nakopitam
Objasni im @pjanke.sa da nemaju pojma
pjanke.sa
Da ti kazem sve sto su napisali je tacno. Ali zaboravljaju da ne upravljaju klubom i da ne mogu nista traziti. Ali je istina da mogu bojkotovati i da je pametna Uprava iskoristima bi ovaj momenat da se komunikacija uspostavi sa navijacima i da se saslusaju i uvaze ako je to tacno. A ako hoce da se pitaju onda trebaju da ucestvuju u projektima. Da dolaze na utakmice, sto nije bio slucaj u zasnjih godinu dana otkad je Mirvic tu.
nakopitam
Mirvic je obicna starleta i kerojedova droljica
MSOZ101
Puno Mirvić kenja za nekog u čijem se periodu igra najgori fudbal u posljeratnom periodu. Ako nemaš koga, daj nam Ćalu gospodina.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.