Klopp je pronašao nasljednika Wijnalduma? Ovo bi bio treći najskuplji transfer u povijesti kluba

Redsi dovode veznjaka

Klopp je pronašao nasljednika Wijnalduma? Ovo bi bio treći najskuplji transfer u povijesti kluba

E. Škorić

Georginio Wijnaldum spreman je na ljeto otići bez odštete jer mu ističe ugovor, pa će Liverpool morati da dovede novog veznjaka.

Engleski prvak je "bacio oko" na Houssema Aouara iz Lyona i, prema pisanju medija, to je tip igrača kojeg želi Jurgen Klopp, pa će uprava engleskog velikana pokušati da dogovori transfer s francuskim timom.

Francuz je glavni igrač Lyona i ove sezone je nastupio na 23 meča, postigao je pet golova uz tri asistencije, a njegov tim je u žestokoj konkurenciji Lige 1 treći na tabeli s 59 bodova i ima samo tri boda manje od vodećeg Lillea.

Aouar se ranije povezivao i sa drugim velikim timovima, ponajviše s Arsenalom i Real Madridom, ali sada bi mogao put Anfielda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vjeruje se da će Lyon tražiti barem 60 miliona eura, pa bi Aouar postao treći najskuplji igrač Redsa nakon Virgila van Dijka i Alissona Beckera.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

user1614932756
Bolje sanse bolji bili??? Hahahahhahahahaha
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi