Mehanović sa Rudarom pravi čuda: Želimo da naš stadion bude neosvojiva tvrđava!

Lider pao u Kaknju

Mehanović sa Rudarom pravi čuda: Želimo da naš stadion bude neosvojiva tvrđava!

S. Mlaćo

U Kaknju slave Bećira Mehanovića, te braću Kovač, Hrelju, Kobilicu, Bekana... Rudar je danas u derbiju 12. kola nadigrao Olimpik, te Sarajlijama nanio prvi poraz.

Bećir Mehanović je potpuno nadmudrio svog kolegu Esada Selimovića u svim segmentima i na kraju su Kakanjci nagrađeni ovacijama od svojih navijača.

"Svakako jedna velika čast je pobjeda za nas, jer je uspjeh pobijediti jednu takvu ekipu kao što je Olimpik. Ostavili smo srce na terenu, ispoštovali sve dogovore i publika svakako može biti zadovoljna", kazao je Mehanović, te dodao.

"Mi se ne opterećujemo tabelom. Želimo igrati lijep i kvalitet nogomet, te da što više navijača dođe. Želimo da ovo bude neosvojiva tvrđava gdje ćemo svi zajedno napraviti sjajnu atmosferu za stogodišnjicu kluba".

U narednom kolu Rudar će put Goražda.

"Igrat ćemo za gol više, nadigravati se... Nećemo se braniti, tako će biti u Goraždu. Ako nas bude pratila sreća, neće biti problema".

Rudar sada na svom kontu ima 22 osvojena boda, pet manje upravo od Olimpika.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nogometaši i stručni štab Rudara današnju pobjedu posvetili su prvotimcu Adisu Goraliju kojem je jučer u požaru na radnom mjestu preminuo otac.

Top Komentari

jasmin1989
Kako vam ta njiva i ti zidovi izgledaju nije mi cudo sto ne moze niko da pobjedi u Kaknju. Kad dodje na stadion i vidi sve to izgubi volju. Mreze na golovima iz kamenog doba.
0 1
user85
To govori da se radi o jednoj domaćinskoj ekipi iako su na gostovanjima osvojili sedam bodova.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti