Hrelja sa dva pogotka donio pobjedu Goraždu: Ekipa je kvalitetna, Vojvodić mi mnogo pomaže

Stigao na posudbu iz FK Željezničar

Hrelja sa dva pogotka donio pobjedu Goraždu: Ekipa je kvalitetna, Vojvodić mi mnogo pomaže

S. Mlaćo
Goražde je jučer upisalo nova tri boda, ovaj put momci sa Drine savladali su HNK Tomislav 3:2 u okviru 18. kola Prve lige FBiH..

Bilo je 3:0, gosti su se pred kraj probudili, no nisu mogli do iznenađenja.

Junak Goražda bio je Damir Hrelja koji je upisao dva pogotka. Hrelja je stigao u Goražde na posudbu iz FK Željezničar i to se pokazalo kao pravi potez.

“Drago mi je što sam donio pravu odluku za sebe i došao da odigram polusezonu u Goraždu i naravno njima da pomognem da ostvare bolje rezultate jer mi je trebalo utakmica da se vratim u formu i da što bolje odigram ovu polusezonu. Naravno, golovi i ostalo dolaze uz pomoć ekipe i svojim radom, trudom i zalaganjem. Mogu reći da sam donio pravu odluku što sam došao u Goražde jer je ekipa stvarno na nivou i pomažu mi, kako ja njima tako i oni meni, da zajedno ostvarimo što bolje rezultate, a što se tiče samog kraja jučerašnje utakmice malo smo se opustili jer smo mislili da je kraj kod 3:0, ali eto desi se da se nikada ne zna do kraja, no uspjeli smo osvojiti nova tri boda”, priča Hrelja za SportSport.ba.

Goražde je u tri meča osvojilo sedam bodova.

”Ekipa nam je kvalitetna, naravno kad je kvalitetna ekipa i rezultat dođe sam od sebe. Drago mi je što vjerujemo u sebe i sa ovakvom ekipom dobit ćemo dosta toga i ići ka vrhu tabele”.

Goražde sa klupe predvodi Darko Vojvodić, iskusni trenerski lisac, stručnjak za plasman u viši rang. Hrelja o svom šefu struke imao samo riječi hvale.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

”Darko Vojvodić je stvarno dobar i iskusan trener koji zna šta nama treba. Sa svima ima složan i korektan odnos i svima daje šansu onoliko koliko igrač zasluži. Meni odgovara njegova vizija jer mi daje prostora  i onda imam šansu da pokažem šta znam i da ekipi donesem što bolji rezultat. Drago mi je što sam upoznao takvog trenera jer mi stvarno dosta pomaže da se vratim u formu koju zaslužujem”, dodao je prvotimac FK Goražde Damir Hrelja.

Hrelja je u tri kola nastavka sezone upisao dva pogotka i dodao jednu asistenciju.

Top Komentari

amarosimbrko
Kvalitet nema za PLBIH. Nije mogao u Zelji da lopte skuplja seljacki igrac i ****** od karaktera
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi