Raskid saradnje Hrvanovića i Zrinjskog

Stigao u Mostar prije godinu dana

Raskid saradnje Hrvanovića i Zrinjskog

Adnan Beganović

Aldin Hrvanović, koji je u Zrinjski stigao prije godinu dana, napustio je redove aktuelnog osvajača Kupa Bosne i Hercegovine.

Aldin Hrvanović i aktuelni osvajač Kupa Bosne i Hercegovine su raskinuli ugovor. Ovaj 26-godišnji ofanzivni veznjak je u Zrinjski stigao prije godinu dana iz Stupčanice.

Nije se uspio ozbiljnije nametnuti, pa informacije koje dolaze o raskidu saradnje se mogu posmatrati kao logičan slijed događaja.

Hrvanović je za Zrinjski u elitnom rangu našeg fudbala odigrao osam utakmica i pritom je postigao jedan pogodak i to u posljednjem kolu na gostovanju u Konjicu.

Osim u elitnom rangu bh. fudbala za Zrinjski je upisao nastupe i u Kupu naše zemlje, te u evropskim takmkičenjima. U kupu je odigrao četiri utakmice, a u evropskim takmičenjima ukupno osam. I u tim mečevima je postigao dva pogotka.

Osim za Zrinjski u dosadašnjoj je karijeri nastupao i za Slobodu, Stupčanicu, Radnički iz Lukavca, Bratstvo iz Gračanice, Igman iz Konjica i Slobodu iz Tuzle.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vinko Rozić na listi želja HŠK Zrinjski

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine i član Posušja, Vinko Rozić, se nalazi na listi želja mostarskog kluba.

Neslužbene informacije govore da su Plemići za njegovim uslugama Posušju spremni platiti i određeno obeštećenje s obzirom da je ta pomenuti klub vezan ugovorom.

U narednim danima bi se po pitanju dolaska Rozića u Zrinjski trebalo mnogo toga više znati, no naš neslužbeni izvor tvrdi da je to gotova stvar. Ipak, sve dok se transfer ne ozvanići nije gotovo jer u fudbalu se stvari brzo mijenjaju.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

realista1982
Odmah ga u Slobodu...
2 0
bk123
Šteta jako dobar dečko i po meni jako dobar igrač, jak na lopti, okomit prema golu...malo je ovakvih igrača u našoj ligi...gdje god ode bit će pojačanje... po meni šteta da ide iz Zrinjskog al valjda bolje znaju od mene....uglavnom Hrvanovicu sretno i hvala
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi