Hrvati će uživati u jednom od najluksuznijih karantina na EURU

Vatreni očigledno znaju uživati

Hrvati će uživati u jednom od najluksuznijih karantina na EURU

S. Grebović

Viceprvaci svijeta, sudeći po fotografijama baze za koju su se odabrali da se pripremaju za nastup na EURU, itekako imaju ukusa za luksuz.

Popularni Kockasti će na smotri najboljih selekcija Starog kontinenta snage odmjeriti sa Engleskom, Češkom i pobjednikom baraža Lige C u kojem će se sastati Norveška-Srbija i Škotska-Izrael.

Utakmice ove grupe će se igrati na Otoku, a hrvatska ekspedicija predvođena selektorom Zlatkom Dalićem se odabrala za kamp u blizini Glasgowa, rekao je prvi čovjek HNS-a Davor Šuker.

Radi se o luksuznom resortu Fairmont, nedaleko od škotskog gradića St. Andrews. Dalićev odabir ovog kampa je pomalo iznenađujući budući da se ovaj hotel ne nalazi u UEFA-inoj ponuđenoj listi kampova za reprezentacije učesnice EURA.

Raskošno zdanje posjeduje 212 visokoluksuznih soba kao i 17 VIP apartmana, uz ogromni bazen i nekoliko sauna, a čitav se kompleks nalazi u zelenilu, što mu daje dodatnu ljepotu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Ukoliko se odlučite posjetiti ovaj kompleks, za noćenje u jednom od apartmana moraćete izdvojiti 400 eura.

Također, o kvaliteti Fairmonta svjedoči i činjenica da su u njemu odsjeli velikani poput Barcelone i Manchester Cityja, zatim ragbi reprezentacija Škotske, ali ni velikom Sir Alexu Fergusonu nije bilo strano ovdje dovesti igrače Uniteda na odmor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi