Je li ovo novi dres Hrvatske? Vatreni kao 1998. godine
EPA

Provjerena kombinacija

Je li ovo novi dres Hrvatske? Vatreni kao 1998. godine

Još uvijek nije definitivno poznato u kakvim će dresovima Hrvatska igrati na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Hrvatsku opremu navijači će moći vidjeti na službenom predstavljaju, koje će HNS i Nike imati u proljeće naredne godine, no u medijima se već uveliko pojavljuju dresovi u kojima bi mogli igrati Modrić i društvo.

Fotografiju dresa prva je plasirala stranica specijalizovana za dresove Footy Headlines, a nakon što reakcije javnosti nisu bile najbolje, iz HNS-a su obavijestili javnost da je dizajn samo plod nečije mašte, odnosno prijedlog.

U međuvremenu na Twitteru je procurio još jedan mogući dizajn. Ovoga puta na dresu dominira bijela boja, na njemu su kvadratići zapravo rombovi, nakošeni su i podsjećaju na garnituru koju su 'Vatreni' već 1998. godine nosili na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj.

Kombinacija koja podsjeća na onu iz prošlosti ne izgleda nimalo loše, a je li i ovoga puta u pitanju samo nečija mašta, pokazat će se na proljeće.

Slikovni rezultat za suker 1998

Top Komentari

Samkodk
Ruzn dres odavno nisam vidio a jos tudjmana i golu kolindu da stave a mogu reklamu za praljka uz pjesmu otrov mi dajte..
10 5
Joks
Zaista "bitna i zanimljiva" informacija, za bh. portal i njegove čitaoce, pogotovo što je neprovjerena! Zašto nas, pobogu, smarate s ovakvim nebulozama? Uostalom, ne igraju dresovi nego igrači.
8 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi