Hrvati otkrili pravu istinu o huliganima

Dugovi za drogu ih odveli u Beogradu

Hrvati otkrili pravu istinu o huliganima

M. Šljivak

Hrvatski mediji otkrili su danas nove informacije o svojim državljanima koji su uhapšeni u Beogradu nakon nereda koje su izazvali na tribinama tokom fudbalske utakmice između Partizana i Crvene zvezde.

Petorica hrvatskih državljana su uhapšena nakon što su izazvali nerede u kojima su brutalno pretučeni. Određen im je pritvor od mjesec dana, a postoji mogućnost da u Srbiji ostanu služiti dugogodišnju zatvorsku kaznu. Šesti član ekipe je još uvijek u bolnici i on tek treba da se nađe pred sudijom.

Prethodnih dana srpski mediji su objavili informaciju kako su oni u Beograd došli s jasnom namjerom da izazovu nerede. Navodno su bili plaćeni od bivših vođa navijača FK Partizan, koji su pokušali da se vrate na tron.

Jedan od njih je priznao da je za posao dobio 8.000 eura, ali hrvatski mediji su donijeli posve drugu priču. Splitske "Slobodna Dalmacija" piše da su šestorica Hrvata angažovana u sklopu vraćanja duga za isporučenu drogu koju Splićani nisu platili.

Navodi se da ove osobe nisu nikada bile na fudbalskoj utakmici i da je dug za drogu vjerovatno to što što ih je odvelo i Beograd. Plaćeni su im svi troškovi puta, a sve su organizovale četiri osoebe iz Srbije.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Uhapšenim Hrvatima prijeti kazna od dvije do 12 godina zatvora i velika je mogućnost da će biti osuđeni na dugogodišnju robiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi