Probudili se, pogledali kroz prozor i nisu mogli vjerovati kakva poruka ih čeka na plaži

Vatreni odlično dočekani u hotelu

Probudili se, pogledali kroz prozor i nisu mogli vjerovati kakva poruka ih čeka na plaži

Endin Čaušević

Reprezentacija Hrvatske danas igra svoju prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a protivnik će im biti selekcija Maroka. Utakmica počinje već u 11 sati, a Vatrene je jutros dočekala fantastična poruka ispred hotela u kojem borave.

Hrvatska je doputovala u Katar s velikim ambicijama nakon odličnog nastupa na Mundijalu prije četiri godine kada je ova reprezentacija ostvarila historijski uspjeh osvajanjem srebrene medalje.

Izabranici Zlatka Dalića su itekako motivisani doputovali u Katar jer žele pokazati da taj rezultat od prije četiri godine iz Rusije nije bio slučajan i žele da i na ovom Svjetskom prvenstvu ostvare što bolji uspjeh.

Vatreni će već u 11 sati danas istrčati na teren jer ih očekuje prva utakmica na Mundijalu, a zadatak za Dalićeve momke neće biti jednostavan zbog toga što će s druge strane terena biti ekipa Maroka.

Međutim, jasno je da je Hrvatska favorit u ovoj utakmici i sigurno da bi pobjeda Vatrenih još više pojačala njihovo samopouzdanje.

Igrači reprezentacije Hrvatske borave u hotelu Hilton u Dohi gdje imaju zaista sve što im je potrebno, a kako su sjajno dočekani u ovom hotelu najbolje pokazuje poruka koja ih je jutros dočekala.

Oglasi

Naime, iz hotela su se potrudili da se igrači Hrvatske tu što ljepše osjećaju, te su napravili jutros odličan potez koji je oduševio mnoge.

Kada su se igrači i stručni štab jutros probudili i pogledali kroz svoje prozore vidjeli su sjajnu poruku koja ih je dočekala jer je osoblje hotela Hilton na pijesku ispred hotela napisali "Sretno Hrvatska".

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Radnici ovog hotela su željeli da požele sreću igračima Hrvatske koja će im itekako biti potrebna danas, a ovo je samo još jedan dokaz koliko su ljubazni i sjajni domaćini ljudi u Kataru.

Utakmica između Hrvatske i Maroka igra se na stadionu Al Bayt u Al Khoru, a pored ovog meča u istoj grupi danas se sastaju još Belgija i Kanada koji svoj susret igraju od 20 sati.

Top Komentari

Klicko
Hajmo Maroko,svim srcem uz vas!Naprijed do pobjede,Lavovi Atlasa!
8 3
mate.raguz
i mene je iznenadilo !A svi muslemani??
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti