Hrvatska sa Gruzijom na Poljudu

Hrvatska sa Gruzijom na Poljudu

Izaslanstvo Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) i čelnici Hajduka na današnjem su sastanku u Splitu dogovorili da će se utakmica kvalifikacija za Europsko prvenstvo između Hrvatske i Gruzije 3. juna ove godine odigrati na Poljudu.

Ubuduće se u službenim utakmicama hrvatske reprezentacije Poljud i Maksimir biti ravnopravno tretirani što nije bio slučaj u proteklih 14 godina jer u tom razdoblju na Poljudu nije odigrana nijedna službena utakmica reprezentacije Hrvatske.

"Drago mi je što smo se dogovorili da će Poljud i  Maksimir ubuduće biti ravnopravno tretirani, a to znači da će se osim utakmice protiv Gruzije 3. lipnja ove godine, u idućem kvalifikacijskom ciklusu za Svjetsko prvenstvo dvije bitne utakmice odigrati u Splitu", izjavio je predsjednik Hajduka Josip Grbić nakon današnjeg sastanka s izaslanstvom HNS-a kojeg je predvodio glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić a u njemu su još bili i selektor reprezentacije Hrvatske Slaven Bilić te Aljoša Asanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti