Hrvatska slavila sa 7:0, ali čeka ostale rezultate, pomaže joj i BiH

Hrvatska slavila sa 7:0, ali čeka ostale rezultate, pomaže joj i BiH

E. Škorić

U21 reprezentacija Hrvatske deklasirala je Litvaniju sa 7:0 u meču posljednjeg kola kvalifikacija za odlazak na Euro 2021.

Hrvatski mladi nogometaši su u Puli deklasirali vršnjake iz Litvanije, a zahvaljujući porazu Škotske od Grčke (1:0) završili su na drugom mjestu iza Češke,

Na Euro idu prvoplasirani i pet najbolje drugoplasiranih reprezentacija. Portugal i Švicarska su već obezbijedili plasman na Euro sa drugih pozicija, a Hrvatska se bori sa Belgijom i Rumunijom.

Belgija gostuje na Koševu i na poluvremenu gubi od BiH s 2:1, dok Rumunija dočekuje Dansku. Za sada mladim Vatrenima odgovara rezultat iz Sarajeva i mogu se nadati da će na kraju ipak otići na EP.

Top Komentari

pero98
Bravo dečki.
5 6
user1605223705
Ma ****s ustase
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi