13

Komentari (13)

StarMoVe
Sretno nek vam Bog dragi oči otvori pa budete barem malo slični Dobrim Bosancima i Hercegovcima. Ne možete nikad toliko mrziti koliko mi možemo voljeti. Nema boljih ljudi i bolje zemlje do BiH naše lijepe. Pogrešna politika vam mozak ispi nažalost.
Ibro
Kanada i Maroko nezgodne? Sta vi pišete?
Klicko
DaBogda ispali i došli kući što prije.Svim srcem protiv agresora na moju voljenu Bosnu i Hercegovinu
Larsson
Duvaj ga majmune
umzm12123
Klicko placi picko
Klicko
@Larsson @umzm12123 poljubite mi obrezanog pa se poigrajte s njim
denimen9
Uzima ovo Luka bez problema
DOKTOR_GAZ_
SRETNO KOMŠIJE..nama su KVALIFIKACIJE i svjetska i evropska prvenstva..ali smo zato SAMPIONI u MRZNJI PREMA DRUGIMA...
Ibro
Ne mrzimo mi ni 10% koliko oni nas mrze i žele da nas nema. Zar ne vidis ako je imalo dobar igrač katolik iz Bosne odmah igra za hrvate tako i pravoslavci
gallardo.la
@DOKTOR_GAZ_ Šta ti je gazija više sa ovim ispadima? Na Arsenalu si pokazao svoju bespotrebnu mržnju i ljubomoru, a sada meni koji sam iz multietnickog Sarajeva govoriš da sam šampion u mržnji. Obriši sve profile, prestani javno komentarisati, nađi posao, nađi ženu, biće ti lakše obecavam ti.
umzm12123
Normala,pogledaj kako pises i oslovljavas te ljude,cuj igrac Katolik iz Bosne hahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.