20

Komentari (20)

vuckobih
Moma koliko sam upratio do sada odigrao sasvim solidno. Dobar u skoku, zna iznijeti loptu prema naprijed... Ima još prostora kako individualno tako i ekipno da se popravi.
GuiliDamou
Svako ko detaljno prati FK Sarajevo slozit ce se samnom da je momak odlican igrac! Prvi sam bio skeptik kad je dosao, medjutim pokazao se kao pravo pojacanje za klub. Po mom misljenju trenutno stoper br.1 u PL BiH.
E.Car
Jao kako providno, plaćen članak. Pa Gavrica ste u zvijezde kovali, lik plakao na tekmi.
GuiliDamou
E daj mi sad jos samo objasni @E.Car sta si htio da kazes ovim komentarom matere ti!?
pjanke.sa
Ovaj Ecar ne misli buraz
E.Car
@GuiliDamou da ne dizete moral polovnjacima putem novina nego nek se pokažu na derbiju, to je pravo mjerilo kvalitete
GuiliDamou
@E.Car pod 1. Ovo nisu novine, pod 2. Ako je polovnjak momak koji je igrao serie A, mogu smo zamisliti sta mislis npr. za F. Ikica, stopera zeljeznicara!?
E.Car
Pa da je igrao šutio bih al on nije igrao al sve to bih prešutio da je on nešto pokazao ovdje kod nas, odigrao 5 utakmica svega, šta se može zaključiti na osnovu toga.
GuiliDamou
@E.Car super, evo ja cu te upoznati kako stvari stoje, ali molim te, kako si sam napisao, suti! Momak je igrao protiv Milana(nekog), Cagliaria(nekog) i Bologne(neke), a sve to u nekoj seriji A!
koki
Dečko promjeni dilera ako ga ne promjeniš nije ti puno života ostalo
Dino69
Dobar je stvarno iako navijam za Zelju
Realist
GiS
Sta ti gledas ?? Momak odigrao za 10
milivoje
Ali zabiti sam sebi,to zna!
VenamaHrabrih
milivoje - gladi moodo moje...
Hakkinen
@milivoje provokator ne ložite se na njega .
I da vojemili zna sebi zabiti gol i sta sada?
Kakve to veze ima što ga je lopta napucala i otišla u njegov gol?
Svakom se može desiti.
Ali nakon saznanja da momak NAŠ Mostarac nije igrao ovoliko dugo, onda kapa dole za njegove do sada igre koje je pokazao .
A ti Voje mili provokatoru..... Znaš ti sve ✌?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.