Šta se sprema na Mokrom Docu?

Ambiciozni predsjednik Dario Sesar sa vrijednom ekipom radi u tišini

Šta se sprema na Mokrom Docu?

S. Mlaćo
Polusezona iz snova je iza nogometaša Posušja, jesenjeg prvaka Prve lige FBiH.

Tim iz Posušja je završio na prvom mjestu, a zimske pripreme su u punom jeku. Nema sa Mokrog Doca bombastičnih izjava, velikih najava, radi se u tišini, ali veoma pametno i kvalitetno.

Jučer je u Posušje stigao Ivan Bubalo, 30-godišnji napadač, prvi strijelac treće lige Hrvatske.

Posljednji angažman imao je u Zmaju iz Makarske, a igrao je i na Islandu, te Italiji, te UAE.

Kako saznajemo, na Mokri Dolac trebalo bi  u narednim danima stići još jedno pojačanje.

Radi se o jednom nogometašu Dinama koji će tako pojačati konkurenciju u redovima Posušja.

Pohvale svakako idu i na račun ambicionog predsjednika ovog kluba Daria Sesara koji sa svojim timom kvalitetnih ljudi očigledno želi nastaviti sa uspjesima iz prvog dijela sezona.

Posušje je na terenu pokazalo najviše, a pohvale su stizale i za gostoprimstvo, organizacije utakmice, uređenja kluba...

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Hercegovački klub je po mnogo čemu iznad Prve lige FBiH, no i sami su svjesni u ovom kolektivu da ih od starta drugog dijela sezone tek čekaju pravi izazovi.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi