Petrović sija od sreće: Fenomenalno, ponosan sam na ove momke

Pehar ide u Mostar

Petrović sija od sreće: Fenomenalno, ponosan sam na ove momke

Nogometaši Zrinjskog osvajači su Kupa za ovu sezonu.

Plemići su u prvom meču savladali Borac, a zatim i danas u revanšu u Banjoj Luci.

Bilo je također 1:0, te pehar ide u Mostar. Nakon meča svoje viđenje meča dali su za Arena TV treneri Vinko Marinović i Željko Petrović.

"Ovo je fenomenalno. Svaka čast ovim momcima, ponosan sam na njih.

Fenomenalna izmjena, Bradarić je ušao, nije iz kreveta mogao izaći, a došao da je ovdje da nam pomogne. Tako nam se nasmjestilo, rekao je da će dati deset minuta koliko može. Bio je bolestan četiri dana, ali tako se namjestilo večeras. Nije me kolega iznenadio, profesionalci smo, ista im je bila taktika, samo su promijenili neke igrače.

Imam još Igman u nedjelju, moramo to odraditi profesionalno, gospodski, nadam se da ćemo i zadnje kolo završiti kako treba", rekao je trener Plemića.

Oglasi

Riječ je dobio i Marinović.

"Tvrda utakmica, u prvoj utakmici smo izgubili i to je bio ključni momenat. Sve u svemu, momcima nemam šta zamjeriti, dali sve da dođu do duple krune.

Moramo biti zadovoljni sezonom, prvenstvo je bilo prvenstveni cilj, a ovdje smo došli do finala.

Što se tiče dalje, imamo još jedno kolo, a onda pripreme počinju desetog juna", rekao je Marinović.

Riječ je dobio i član Zrinjskog Tarik Ramić.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Čestitam svojim momcima, trudili smo se da osvojimo Kup. Bez primljenog gola, imali smo odličnu sezonu, a mislim da se premalo priča o uspjehu Zrinjskog.

Igrali smo Evropu, imali više od 50 utakmica, dobri smo i treba se više pričati o Zrinjskom ove sezone", rekao je mladi Ramić.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
marinović: bili smo hendikepirani, nije igrao gigović.
2 0
fare87
Sve igrace strance protjerati koji nisu himnu i zastavu ispostovali, neka idu tamo nekulturu prosipati gdje su to naucili
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti