Zrinjski spremio iznenađenje za navijače u derbiju sa FK Sarajevo

Nadaju se velikoj podršci sa tribina

Zrinjski spremio iznenađenje za navijače u derbiju sa FK Sarajevo

Nakon što su remizirali protiv Aston Ville na oproštaju od Evrope (1:1), u HŠK Zrinjski se okreću derbiju sa FK Sarajevo.

Radi se o posljednjem meču prvog dijela sezone Premijer lige koji se igra u ponedjeljak od 18 sati. Plemići se nadaju važna tri boda kako bi ostali u borbi za titulu sa FK Borac koji je i jučer slavio 2:0 u Posušju.

U Mostaru je proteklih dana bila velika nogometna euforija, navijači su u velikom broju stigli kako bi bodrili svoje ljubimce, ali i pogledali trećeplasiranu momčad Premier lige koja je bila ipak u 'šarenom' sastavu.

Sada u Zrinjskom vjeruju da će ponovo imati veliku podršku, a spremili su i iznenađenje za navijače. Ulaz na istočnu tribinu će biti besplatan.

"Ponedjeljak. 18:00. Isti žar. Ista energija. Isti pristup!

Oglasi

HŠK Zrinjski Mostar za najvjernije navijače odlučio je omogućiti slobodan ulaz na istočnu tribinu, dok će sve vlasnike sezonskih ulaznica nagraditi tako da na utakmicu povedu još jednu osobu besplatno.

Idemo još jednom napuniti stadion i zajedno se oprostiti od 2023. godine! IGRAJ DO KRAJA!", stoji u objavi Plemića.

Dolazak u Mostar u velikom broju najavili su i navijači Sarajeva pa smo sigurno da nas očekuje pravi spektakl. Nadamo se da će sve proći bez incidenata i da će susret u Mostaru biti pozitivna slika bh. nogometa u svakom smislu.

Pravdu će dijeliti Irfan Peljto iz Sarajeva, trenutno najbolji bh. sudija pred kojim je sigurno veliki izazov.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zrinjski u ovaj meč ulazi sa druge pozicije i ima 35 osvojenih, dok je Sarajevo na 33 i nalazi se na trećem mjestu.

U prvom duelu ova dva tima na stadionu Koševo Sarajevo je slavilo 1:0 i to pogotkom sa 11 metara. Meč u ponedjeljak igra se od 18 sati uz direktan prijenos na Arena TV.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Roodjeniiiiii
Ubrzo će davati sve džabe i cvaju na ulazu, i opet će bit sramotno prazne tribine.
0 0
Zaccheroni
Dobit ce ih Sarajevo pred gotovo 1905 vidjelica a Kabiri ce na Kajmanskim otocima brisati suze. Uša zrinjski
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi