Bespotrebni šou Bandića na prijateljskom meču Zrinjskog i Željezničara

Sudija iz Gruda u centru pažnje

Bespotrebni šou Bandića na prijateljskom meču Zrinjskog i Željezničara

Samir Mlaćo, foto: Admin Čaušević

Nadomak Mostara Zrinjski i Željezničar odigrali su danas prijateljski meč.

Zrinjski je nedavno savladao Plave 2:1, a sada su oba tima iskoristili reprezentativnu pauzu da odmjere snage.

Bilo je 1:0 za aktuelnog prvaka naše zemlje, a odlučio je pogodak Maglice u 43. minuti.

Bila je to veoma zanimljiva utakmica, a iako prijateljska, u centar pažnje došao je glavni sudija Antoni Bandić iz Gruda.

Bandić je sredinom drugog poluvremena svirao jedan prekršaj gostiju u napadu, što je izazvalo reakciju kapitena Željezničara Aleksandra Kosorića. Kosorić je dobio žuti karton, a reagovali su i sa klupe Željezničara.

Jedan od pomoćnika sa klupe Željezničara dobio je crveni karton, što je zabilježio i naš fotoreporter.

Oglasi

Bandić se tako našao u centru pažnje i na prijateljskom meču, a kako je sve izgledalo, možete pogledati u video prilogu.

Sudija iz Gruda svakako nije nimalo omiljen kod navijača Željezničara. On je na ljeto 2017. godine svirao nepostojeći jedanaesterac za Zrinjski u Bijeljini za 2:1 čime su Plemići kolo prije kraja došlo do prvog mjesta, a zatim i titule prvaka.

Pobjedonosni pogodak za Plemiće tada je postigao Saša Kajkut u četvrtoj minuti sudijske nadoknade, a Bandić je ubrzo 'nestao' sa premijerligaških terena.

Ipak, brzo se i vratio i sjajno kotira kod čelnika NS BiH. Očekuje se da će suditi i mostarski derbi koji se u srijedu igra između Zrinjskog i Veleža.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zrinjski je danas nastupao u sastavu: Niron - Marin, Batarelo, Senić, Memija - Zlomislić, Balić - Jukić, Kožulj, Malekinušić - Maglica.

Kod Željezničara šansu su dobili: Muftić – Ovčina, Selimović, Drina, Šehić – Rustemović, Turanjanin – Ćosić, AlJaber, Boljević – Krpić. U nastavku su zaigrali: Mulalić, Kosorić, Jašarević, Štilić, Dubačkić, Drljo, Biber, Haračić, Amoah, Galić, Allyson.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
Hahahahahahaha aktuelni shampijon mora i u prijateljskima uz pomoc sudija pobjedit hahahah
5 6
papagaj
Kakav je to bjednik od covjeka, ko ga više gura, covjek koji je Želji oteo titulu suđenjem nepostojeceg penala za Zrinjski u Bijeljini, ali ima jedan gore koji sve vidi, vratit ce ti se to Bandicu zapamti
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi